Nieuws

VVG’25 JO15-1 geeft niet thuis in Zutphen!

Op zaterdag 27 oktober stond de wedstrijd tegen Zutphen JO15-1 op het programma voor de competitie. De tegenstander was geen onbekende voor de ploeg uit Gaanderen. Dit omdat er in de achterhoekcup nipt werd verloren van de gastheren. In deze wedstrijd wist VVG’25 zich terug te knokken naar een 4-3 verliespartij, waar het toen in de rust op een kansloze avond leek, werd het in de slotminuten nog bijna gelijk. 

FC Zutphen stond in de competitie 1 plek hoger als de blauw witten, met 1 punt meer. Voor beide ploegen dus belangrijk om aansluiting te houden met de bovenste plekken. De wedstrijd begon om 10:00 en was het kijken voor de uitsupporters niet waard. Op sportpark ‘t Meijerink was het vooral Fc Zutphen wat de bal had, dit kwam volledig doordat we ‘bijna’ elke bal weer aan de verkeerde kleur terug gaven. De duels werden niet gewonnen, en kinderlijk eenvoudig vielen de tegengoals en werd er gerust met een 2-0 achterstand voor VVG’25.

De trainers waren niet te spreken over de instelling van alle spelers van de JO15-1, er werden daarom ook 2 wissels doorgevoerd Bram Gunsing en Tim Brugman verlieten het veld en werden vervangen door Twan Chevalking en Thijs Besselink.

De 2e helft ging eigenlijk op dezelfde voet verder als de 1e helft, verdedigend stond het iets beter, we hielden de linies iets korter op elkaar waardoor Zutphen minder kansen wist te creëren. Echter waren we aan de bal veel te zwak en opnieuw gaven we de goals wel makkelijk weg. Hierdoor konden we met de staart tussen de benen weer terug naar Gaanderen.

De trainers Derksen en de Kater waren niet te spreken over de manier waarop we verloren hebben. Verliezen kan gebeuren in deze 1e klassen zoals uit tegen Reunie JO15-1, waar we het betere van het spel hadden. Maar wat we tegen Zutphen aan de bal aan het doen waren was niet goed genoeg. Laat dit een les zijn waar we alleen maar sterker uit komen, we kunnen namelijk goed voetballen maar als we het niet laten zien lopen we dus de hele wedstrijd achter de feiten aan!

Volgende week zaterdag hebben we als team wat goed te maken, thuis tegen Pax JO15-1. Werk aan de winkel op de trainingen aankomende week en we zullen ook verdedigend beter moeten staan willen we minder tegengoals krijgen.

Aanstaande zaterdag 12:00 op sportpark de Pol, VVG’25 JO15-1 – PAX JO15-1.

Volgende week word tevens de teamfoto gemaakt met onze sponsor Tieltjes, die we gaan bedanken voor het leveren van de nieuwe tenues en het steunen van de vereniging!

Uw verslaggever,

HET LAATSTE NIEUWS

SV Leones vs VVG’25 – Zondag 26 Mei

21 mei 2024

Wedstrijdverslag JO7-1

22 mei 2024

VVG’ 25 slacht DVC’26 af op eigen bodem

22 mei 2024

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024