VVG’25 JO15-1 kent slechte generale voor halve finale Achterhoek Cup!

Het was een belangrijke wedstrijd voor de JO15-1 van VVG’25. Het gat met de middenmoot is niet groot en er staan verschillende ploegen dicht bij elkaar. Concordia staat op hetzelfde aantal punten en dus moesten we tegen een directe concurrent. Twan Chevalking was afwezig en Bas Agelink en Kyron Stevens waren geblesseerd hierdoor startte Levi Soontiëns in het doel. De jonge keeper die vanuit de JO15-2 komt deed het zeker niet onaardig!

De beginfase van de wedstrijd was erg slordig aan de kant van VVG’25, de duels werden niet gewonnen en Concordia kreeg de eerste kansen van de wedstrijd. Echter werden er een aantal goed gekeerd door doelman Soontiëns. We kwamen niet in ons spel en waren heel onrustig aan de bal. Het positiespel wat afgelopen wedstrijd tegen PAX zeer goed was kwam niet terug vandaag. Het was Concordia Wehl die verdiend op een 0-1 voorsprong kwam. De spits wist het was gelukkig door een schot over onze doelman te schieten. Dit was ook de ruststand, VVG’25 had wel enkele mogelijkheden om gevaarlijk te worden, alleen dit leidde niet echt tot grote kansen.

De 2e helft was VVG’25 wel feller als in de 1e helft, de duels werden meer aangegaan. Er werd iets meer rust aan de bal bewaard en het overzicht meer bewaakt. Echter was het wel Concordia die de grotere kansen kreeg een bal op de lat nadat onze keeper weer redding had gebracht, hier kwam de thuisploeg goed weg nadat ze de corner niet goed verdedigde. Het bleef bij 3 aardige kansen na rustig voor het doel van de keeper van Concordia Wehl. Tijn Berendsen kwam 1 keer door vanaf de linker kant, hij kon helaas de 1 op 1 kans niet omzetten in een doelpunt. Dit overkwam Milan Buijl en Zef Lochs die vrij ongelukkig waren nadat de bal goed achter de verdediging werd gelegd. In de slotfase van de wedstrijd was het doorschuiven van Jarno Wisselink naar de spits om eventueel nog wat te forceren te reden waarom we tegen de 2e treffer aanliepen. De ruimte bij onze verdediging werd te groot en de spits kon gemakkelijk binnen schieten. Hierna was het direct afgelopen. Eindstand: 0-2

VVG’25 kent een slechte generale voor de halve finale van de Achterhoek Cup! Komt allen de JO15-1 aanmoedigen om aanstaande woensdag! In een mooie ambiance wordt dan gespeeld tegen Reunie om een ticket voor de finale van de Achterhoek Cup. Hopelijk zijn de afwezigen van vandaag weer fit om de wedstrijd winnend af te sluiten.