VVG’25 JO15-1 verliest in onrustige wedstrijd

Deze week moest de JO15-1 van VVG’25 op bezoek bij AVW’66 uit Westervoort, AVW had pas 1 wedstrijd gespeeld en daar geen punten aan over gehouden. De ploeg uit Gaanderen ging met deze wedstrijd op zoek naar weer eens een overwinning na 2 verliespartijen. De voorbereiding was niet optimaal in Westervoort, Kas Valk werd plot voor de wedstrijd niet lekker en kon dus niet aan de aftrap verschijnen. Hierdoor moest er geschoven worden in de opstelling maar dit was makkelijk op te vangen vanwege de multifunctionele spelers in de selectie.

De volgende 11 namen werden het veld in gestuurd door het trainersduo De Kater en Derksen.

Doelman: Twan

Verdediging: Bram G, Bram S, Nout en Mike

Middenveld: Jasper, Ramon en Daan

Voorhoede: Teun, Tijn en Zef

De wedstrijd begon goed voor VVG’25, geen grote kansen in de eerste helft. De organisatie stond goed en de verdediging werd goed neergezet door het centrale duo. Er werd goed gecombineerd op het middenveld maar de laatste pass was telkens niet goed en kwamen daardoor niet echt tot grote kansen. De beste kans van de wedstrijd kwam op naam van Daan Rysavy, een prima loopactie werd gezien door Teun Jansen die Daan Rysavy in scoringspositie bracht. Helaas werd het schot geblokt en was het helaas geen goal voor VVG’25. Kort hierna werd er goed druk gezet door Zef Lochs, hij onderschepte te bal en kon alleen op de keeper aflopen. Helaas had Tijn Berendsen de bal moeten laten gaan voor de op snelheid liggende Zef want Tijn stond in buitenspelpositie.

Rust 0-0

In 2e helft werd de wedstrijd er niet leuker op, de spelers vlogen elkaar af en toe in de haren en waren geen vrienden op het veld. Deze harde wedstrijd ging af en toe te ver over te streef en hier wist de scheidsrechter van dienst niet goed mee te handelen. Hierdoor werd de wedstrijd er niet leuker op voor beide ploegen. In de 40e minuut was het helaas raak voor AVW’66, helaas was het onze goalie Twan Jansen die de goal niet kon voorkomen. Na het tegendoelpunt was het 1 ploeg die de bal goed liet rondgaan en druk zette op de tegenstander. In de 45e minuut was er een wissel voor blauw witte om de gelijkmaker te maken, Dany Lankveld kwam het veld in voor Zef Lochs. Na deze wissel gingen we ook 1 op 1 spelen, hierdoor krijgen we nog wel uit de counter een grote kans tegen die gekeerd werd door Twan Jansen.  De echt grote kansen bleven uit, hierdoor stond er na 70 minuten de 1-0 stand op het scorebord voor AVW’66 JO15-1.

Helaas weer een verliespartij voor VVG’25 JO15-1, de manier waarop kan alleen maar complimenten verdienen. De jongens uit Gaanderen hebben elke seconde van de wedstrijd alles gegeven en als we zo doorgaan en blijven voetballen komen de punten vanzelf.

Volgende week staat er een uitwedstrijd tegen VDZ uit Arnhem op het programma, deze tegenstander heeft met 4 punten uit 4 wedstrijden 1 punt meer en kan dus bij winst worden ingehaald op de ranglijst. 12:00 word er afgetrapt in Arnhem.