VVG’25 JO15-1 weet alweer te winnen!

Afgelopen zaterdag stond er weer een wedstrijd op het programma voor de JO15-1. Na de winst van 2 weken geleden op de bataven had de ploeg er alle vertrouwen in dat deze lijn doorgetrokken ging worden. DZC’68 JO15-2 ging het volgende slachtoffer worden. De opstelling kende enkele mutaties vergeleken met 2 weken geleden. Daan Rysavy was afwezig, Kyron Stevens en Bram Gunsing keerden terug van vakantie en startten beide in de basis. Aanvoerder Jasper Molenaar was de dupe hiervan, hij startte op de bank samen met Twan Chevalking van de JO13-1. Hierdoor droeg Ramon Roelofsen vandaag de aanvoerdersband.

VVG’25 schiet uit de startblokken en komt in de 3e minuut al op een 0-1 voorsprong. Kas Valk wist via een sliding de bal binnen te glijden na een goede assist van Tijn Berendsen. De voorste linie had na deze 0-1 de wedstrijd al volledig in het slot kunnen schieten. Kans op kans voor VVG’25, dit resulteerde helaas niet in doelpunten. Tot grote frustratie van onze spits Tijn Berendsen en vader/grensrechter Marc! De keeper van de thuisclub maakte een prima indruk de gehele wedstrijd. Tevens kwam de verdediging van VVG’25 totaal niet in de problemen en heeft Twan Jansen niks te doen gehad de 1e helft.

Ruststand 0-1
‘36 Zef Lochs verlaat het veld voor Jasper Molenaar.

DZC’68 kwam wel iets anders de kleedkamer uit maar dit resulteerde nog niet echt in uitgespeelde aanvallen. De gevaarlijkste kansen kwamen op naam van Tijn Berendsen en vooral Kas Valk. In de 51e minuut was het de verlossende 0-2 door weer Kas Valk. Bram Gunsing legde de bal lekker neer voor de inkomen lopende Kas Valk en schoot hem voortreffelijk binnen met een lekkere volley. Twan Chevalking kon zijn opwachting gaan maken voor de laatste 25 minuten, Teun Jansen verlaat het veld. Na deze wissel was het in de 60e minuut een terechte penalty voor VVG’25. Tijn Berendsen was de nummer 1 op de lijst en kon op deze manier een einde maken aan de lange reeks van geen doelpunt. En als het dan tegen zit, zit ook alles tegen in deze periode. De bal werd heel goed binnen geschoten, echter kon de keeper de bal voortreffelijk uit het doel tikken. In de 2e helft komt Dzc wel tot meer kansen door fouten in onze defensie, tot 2 keer toe wist Twan Jansen zijn goal schoon te houden. Helaas was het één minuut voor tijd toch raak voor Dzc, enkele minuten na de goal van de thuisploeg was de wedstrijd afgelopen.

De mannen van de JO15-1 doen goed mee in de 1e klasse en laten elke week zien dat ze met stappen vooruit gaan. Op naar de laatste 2 wedstrijden van de competitie, SC Rheden en Westervoort!