VVG´25 JO19-1 – Eerbeekse Boys JO19-1

Vandaag stond de wedstrijd tegen Eerbeekse Boys JO19-1 op het programma, na een goede overwinning vorige week op Pax JO19-1 wisten we wat we moesten doen, namelijk winnen!

• We begonnen de wedstrijd met de volgende 11 spelers:

Jimmy, Stijn, Yoni, Tim (35ste), Ceriljo, Alexander, Gijs, Cas (65ste) , Patrick, Jesse (55ste)  en Luuk

• De wissels waren :

Yannis (35ste), Bruno(55ste) en Sam (65ste)

We begonnen de wedstrijd redelijk, er werden enkele kansen gecreëerd, maar deze konden niet verzilverd worden door onze aanvallers, dit veranderde in de 30ste minuut: Patrick werd door het middenveld diep gestuurd, vervolgens gaf hij een prima bal op Luuk die overtuigend in schoot 1-0 !!!

Eerbeekse Boys hadden veel technisch en snelle spelers voorin lopen, maar deze vormden geen gevaar, doordat onze verdediging goed opgesteld stond, en geen duel verloor. In de 35ste minuut was het weer raak, via een corner werd de “kopsterke” Patrick gevonden, die hem vervolgens goed inkopte! 2-0 !!!

In de 35ste minuut viel Tim geblesseerd uit, hij werd gewisseld voor Yannis. Vlak voor rust kreeg Eerbeekse Boys nog een grote kans, maar deze werd goed afgeweerd door onze keeper Jimmy.

We gingen de rust in met een tussenstand van 2-0. We wisten dat we van dit team nog niet gewonnen hadden en met deze gedacht gingen we ook de 2de helft in…

We begonnen de 2de helft veel beter, we zaten korter op de man en er werden betere combinaties gemaakt dan in de 1ste helft. Dit resulteerde in meer kansen. Zo ook in de 50ste minuut. Patrick werd diep gestuurd en ging 1 op 1 op de keeper af, maar wist helaas niet te scoren. Eerbeekse Boys kreeg nog enkele kansjes, maar deze waren niet gevaarlijk genoeg…. Jesse werd in 55ste minuut gewisseld voor Bruno… We kregen in de 2de helft genoeg kansen/ruimte , maar wisten deze niet te benutten.. In de 65ste minuut werd Cas gewisseld voor Sam… In de 85ste minuut was het lang verwachte doelpunt  eindelijk daar, en weer Patrick! Hij werd opnieuw diep gestuurd, en wist dit keer wel te scoren!! 3-0!!

Een verdiende overwinning voor VVG’25 Jo19-1! Volgende week staat de wedstrijd Warnseveldse boys Jo19-1 op het programma, deze moet gewonnen worden voor een plek in de “Winnaars Competitie” 1e klasse O19 !! En is tevens de laatste wedstrijd voor de winterstop!