VVG’25 JO19-1 wint van SDOUC JO19-1!

Afgelopen zaterdag 24-03-2018 stond de wedstrijd tegen SDOUC JO19-1 op het programma!

We begonnen de wedstrijd redelijk, er werd goed rond gespeeld en dit resulteerde dan ook in enkele kansen. Helaas wist VVG JO19-1 de kansen niet te benutten. SDOUC dat een leuk technisch team bleek te zijn kreeg ook enkele kansen, maar onze goed opgestelde verdediging en keeper zorgde ervoor dat de enkele voorzetten niet benut konden worden door SDOUC. In de loop van de 1ste helft werd het gespeelde spel alleen maar slechter, de passen waren onzorgvuldig en dit resulteerde in veel onnodig balverlies. Echter had SDOUC deze wedstrijd niet de kwaliteiten om hier van de profiteren. VVG werd nog enkele keren erg gevaarlijk door voorzetten via rechts, helaas was de afronding een dingetje…. Aan het eind van de 1ste helft was het toch VVG Jo19-1 die de 1-0 op het scorebord wist te werken. Na een goede gevaarlijk voorzet van Yannis werd de bal aangeraakt, via de centrale verdediger van SDOUC belandde de bal in eigen doel! 1-0 VVG!

RUST:    Wissel TIM erin voor  Gijs

De 2de helft was niet beter dan de 1ste helft……. Het gespeelde spel in de voorgaande wedstrijden, konden wij niet meer terug vinden. Er werden nog enkele kansen gecreëerd, maar voor de rest was het SDOUC die de bal bezittende partij was. Toch kregen wij in de counter nog enkele mogelijkheden, en zo was daar ook Bruno die na een snelle counter via het been van de verdediger het net wist te vinden! 2-0! De rest van de 2de helft hebben wij de deur op slot gegooid, met goed verdedigend werk wisten wij de wedstrijd gemakkelijk uit te voetballen!

Volgende week zijn wij een week vrij, zaterdag 7-04-2018 kunnen wij weer aantreden voor de wedstrijd uit tegen ZELOS Jo-19-1! Om deze te winnen zal er beter gevoetbald moeten worden dan deze wedstrijd!