VVG’25 JO9-1 blijft ook in Winterswijk ongeslagen!

14 oktober 2023 te Gaanderen:
FC Winterswijk JO9-1 VS VVG’25 JO9-1
Voor de laatste wedstrijd in deze fase moest er gestreden worden tegen FC Winterswijk. Na een rustig ritje door de Achterhoek waren wij mooi op tijd op locatie. Korte bespreking in de kleedkamer en door naar de warming-up. Warm en wel gingen de blauw-witte richting de aftrap. Stipt 10:45 uur werd er afgetrapt. De blauw-witte begonnen minder scherp aan de wedstrijd dan vorige week. Over en weer werden en leuke kansen gecreëerd. Gelukkig hadden wij weer de beschikking over onze geweldige keeper (Finn) en daarvoor weer twee toppers van verdedigers, Duuk en Jesper. Echter, het was toch de thuisploeg die de score wist te open, met een mooi schot over de keeper werd het 1-0.
Gelukkig hadden wij vandaag onze nieuwe aanwinst in het midden. Mansour zette goed door en tikte dan ook beheerst de 1-1 op de borden. Verder waren er nog een paar leuke kansjes voor de blauw-witte met een bal op de lat en net een paar keer net over. Kort voor de rust kwam ook nog de 1-2 op de borden te staan.
Een geweldig mooie assist van Jaylynn zorgde ervoor dat Mansour ineens de bal op de “pantoffel” nam en deze vanaf de rechterkant links boven in de kruising schoot! Wat een wereldgoal! (1-2)
Rust:
Na de rust was het vooral FC Winterswijk die net wat meer kansen kreeg. Dit resulteerde dan ook al snel in de gelijkmaker. (2-2) Nog geen minuut later was het Jaylynn die met een mooie actie de speler voorbij ging van FC Winterswijk. Echter, deze speler kon dit niet zo goed hebben om het bos in gestuurd te worden door een meisje en schoffelde Jaylynn dan ook hard onderuit. Na een “wonderspons” was het dan ook Jaylynn zelf die de vrij-trap opeiste. Een snoeiharde poeier op goal. De keeper kon er nog net met zijn vingertoppen aankomen, maar Mansour was scherp, zoals een spits hoort te zijn, en tikte de bal netjes achter de keeper. De voorsprong was weer voor de blauw-witte. (2-3) De laatste minuten was het vooral rommelig voetbal, ballen kwamen net niet aan, er werd gepingeld op plaatsen waar het niet hoorde, mee zakken gebeurde niet… etc. etc..
Dan weet je bijna zeker de 3-3 gaat nog vallen en dit gebeurde dan ook op het einde van de wedstrijd. Eindstand 3-3. Met zijn allen gestreden en ongeslagen gebleven! Hulde! Op naar de volgende fase.