Nieuws

VVG’25 JO9-1 buigt 0-2 achterstand in hoofdklasse om naar een 4-3 winst!

11 November 2023 te Gaanderen:

VVG’25 JO9-1 – FC Dinxperlo J09-1

Vanmorgen was het weer tijd voor een lekker potje voetbal. Vroeg uit de veren voor de spelers van VVG’25. Vorige week werd er nog gestreden tegen De Graafschap en voor vandaag stond FC Dinxperlo op het programma. De talenten van VVG’25 zijn deze fase geplaatst in de hoofdklasse nadat er geen enkele wedstrijd is verloren in de eerste klasse. De bespreking vond plaats in de kleedkamer en met een glimlach kwamen de talenten het veld op voor de warming-up. De sfeer zat er goed in!

Vandaag begonnen we met de volgende spelers:

Trainer: Rick

Leidster: Sarieke en Danny (scheidsrechter)

Zoals je verwacht in deze klasse is het eerst aftasten en kijken hoe de tegenstander staat. Als snel bleek dat beide teams niets onder deden voor elkaar. Er werd netjes getikt en overgespeeld aan beide kanten, met over en weer wat kansjes. Tot aan de eerste time-out werd er wat zoekende gevoetbald.

Time-out. (0-0)

Even kort de neuzen bij elkaar en wat aanwijzingen van de kant van Rick en Sarieke. FC Dinxperlo begon meteen scherp en de druk op te hogen, daardoor kregen ze ook meer kansen. Al snel viel de 0-1 voor FC Dinxperlo. De blauw-witte waren wakker… tegen de verhouding in werd het dan toch ook nog 0-2 voor de rust.

Rust:

Na de ranja kwamen de talenten net wat scherper en feller uit de kleedkamer. Gelukkig viel de aansluitingstreffer dan ook al vrij kort na de rust. Dit hadden wij even nodig. James schoot de bal prachtig binnen. (1-2) Kort was de vreugde wel want al vrij snel had FC Dinxperlo de 1-3 al op de borden gezet. Maar VVG’25 toonde veerkracht en kwamen via een corner van Jaivy en een eigen speler van FC Dinxperlo op 3-2. De spanning was weer helemaal terug in de wedstrijd! De blauw-witte begonnen na een half uur voetballen eindelijk te doen waar ze zo goed in zijn als team! Het rond laten gaan van de bal was weer terug en hoe! De ene mooie pass naar de andere. Als een geoliede machine. Daarbij werd er gevochten en keihard gewerkt voor elke bal. De blauw-witte strijders hadden nog maar een doel… erop en erover! Om dit te kunnen doen zou eerst de 3-3 op de borden moeten worden gezet…..

Die kwam er ook en hoe…. de mooiste aanval van de hele wedstrijd. Links vanaf de zijkant was er een mooie pass van Jaivy op Jaylynn die de bal mooi aan nam en weg draaide bij haar tegenstander om vervolgens een lekkere assist op Quinn te geven. Quinn twijfelde geen moment en nam de bal ineens op de pantoffel boven in de kruising! De gelijkmaker stond op de borden 3-3! Mochten jullie een blonde man in de rondte hebben zien springen en juichen…. dit was onze trainer Rick ;-).

De talenten bleven druk zetten en FC Dinxperlo kwam dan ook niet meer onder de druk vandaan. Kort na de prachtige gelijkmaker kwam ook de winnende via Jaivy, Jaylynn en Quinn. Laatst genoemde schoot de bal wederom prachtig binnen 4-3! Dit was ook de eindstand. Tot slot nog even een kort woordje richting de spelertjes.

Finn, Jesper, Stijn, Duuk, Jaivy, Mansour, Quinn, James en Jaylynn vandaag hebben jullie ons laten zien hoeveel veerkracht er in dit team zit. De kopjes gingen geen enkele seconden hangen na dat jullie op achterstand waren gekomen. De trainer en leiders bleven met jullie geloven. Het plezier in het voetbal bleef en de glimlachjes zijn geen moment weg geweest. Vandaag heeft het plezier en het harde werken als team jullie de overwinning bezorgt! En dat in de hoofdklasse! Wees trots en geniet van jullie verdiende overwinning! Op naar de volgende!

Extra informatie voor de harde kern: Volgende week strijden de blauw-witte uit tegen Longa ’30 JO9-1.

Locatie: Lichtenvoorde.

Veldje: A B-1 (op dit veld speelde ze vroeger nog met ballen met veters)

Aftrap: 08:30 uur

Wees welkom!

B.v.E.

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024