Nieuws

VVG’25 JO9-1 pakt met monsterzege op PAX JO9-1 wederom de winst!

7 oktober 2023 te Gaanderen:

VVG’25 JO9-1 VS PAX J09-1: 17-0!

De blauw-witte gladiatoren mochten weer aantreden, dit keer tegen de talenten van Pax. Vandaag werd er gestreden in “De Kuil”, voor elke tegenstander is dit een plek die wordt gevreesd. Het pad er naar toe, door het bos, eindigt in de voetbaltempel van Gaanderen. Daar, waar in de winter en in de zomer de dauwdruppels altijd aan de grassprieten hangen. Daar, waar elke kalklijn witter dan wit is. Een tempel, die voetbal ademt, en waar je – als je heel stil bent – het juichen al hoort van alle supporters! Al met al zorgt “De Kuil” altijd voor spanning en sensatie en zo ook vandaag!

Verzamelen was stipt om 08:30 uur in de kleedkamers van VVG’25. Rick, Danny en Dirk-Jan zetten daar de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i. Vandaag stond er maar één ding op het programma, en dat was samenspel. Combinaties, zoals alleen Barça die op de mat kon leggen, in de glorie dagen. Met deze peptalk gingen de blauw-witten richting “De Kuil”! Warming-up werd afgerond zoals uit het boekje. Eénmaal warm, nog even de opstelling om vanuit daar ten strijde te gaan.

Opstelling voor vandaag:

Trainer: Rick
Leiders: Dirk-Jan en Danny (scheidsrechter)

Om 09:00 uur scherp floot onze Danny voor het begin van de wedstrijd. De eerste minuten van de wedstrijd werden gevuld met een paar mooie aanvallen. Stijn leverde een mooie pass op Quinn, die vervolgens net over schoot. Nog geen minuut later was er een mooie pass van Jaylynn op Jaivy, die ook net niet binnen wist te schieten. De toon was gezet! Pax moest aan de bak. Kort daarna was het dan raak via Stijn, met een prachtig beheerst schot in de lange hoek zette hij de 1-0 op het scorebord!

Het inkt nog niet droog op het papier, of ook de 2-0 werd binnen geknald door onze Quinn! De ene na de andere mooie aanval werd opgezet. De 3-0 kwam via een prachtige pass van onze kleine stofzuiger achterin, een geweldige assist van Duuk op James, en laatstgenoemde knalde hem beheerst binnen. Nog geen seconde later was het alweer raak, Jaivy en Quinn speelde het samen heel mooi uit, en Quinn tekende zo voor de 4-0.

Ook de 5-0 kwam op naam van Quinn. Na een goed schot was de keeper van Pax kansloos. Net voor de eerste time-out wist James nog de 6-0 op de borden te knallen. Na een korte onderbreking, wel bekend als de time-out, leek VVG’25 even iets weg te zakken. Door een eigen doelpunt van Pax kwam het team uit Gaanderen weer tot leven. (7-0) Kort na het eigen doelpunt was er een mooie pass van Duuk op Jaylynn. Jaylynn, die de bal goed meenam en beheerst binnen knalde. (8-0) De man (Duuk) die net nog de pass gaf, schoot nu zelf heerlijk binnen, een mooie strakke schuiver binnenkant paal liet de keeper kansloos. (9-0)

Al vrij kort na het vorige doelpunt, lag ook de volgende bal in het netje. Quinn speelde zichzelf geweldig vrij met een mooie actie en hield het overzicht om zo de bal perfect klaar te leggen voor Jaylynn. Jaylynn nam de bal perfect mee en schoot de bal heerlijk binnen! (10-0) Het enige meisje (Jaylynn) in het elftal tekende geheel op eigen kracht ook voor de 11-0. Met een zeer fraaie beweging zette ze haar tegenstander compleet op het verkeerde been en pegelde ze de bal snoeihard binnen achter de keeper! (11-0)

Rust:
De supporters, die er in grote getale waren (elke week meer), werden getrakteerd op prachtig voetbal. De ene naar de andere kans werd gecreëerd, door samenspel zoals je alleen maar ziet op het hoogste niveau. Wederom deed “De Kuil” waar alleen “De Kuil” goed in is…. elke wedstrijd een sfeer geven van een Turkse, stomende voetbaltempel! En met deze sfeer in gedachten werd via Quinn ook de 12-0 op de borden gezet. Met zijn knie wist hij de keeper van Pax te verschalken. (12-0)

“De Kuil” kolkte en dit gaf Quinn de ingeving om van 20 meter te denken: ‘Ik leg die bal even heerlijk over de keeper in het netje!’. Heerlijk doelpunt! (13-0) Finn (“mini Courtois”) liet weer eens zien waarom alleen hij de nummer 1 is onder de lat van VVG’25. De ene na de andere redding legde hij weer op de mat. De een nog mooier dan de ander. De posters van zijn katachtige reddingen zullen binnenkort verkrijgbaar zijn! Normaal zou je denken: ‘het is goed en we spelen de laatste minuten uit en sparen onze energie voor volgende week’. Maar de blauw-witten waren niet te stoppen. Jaivy, Duuk, Jesper, James, Quinn, Finn, Stijn en Jaylynn wilden niets weten van een tandje minder. Sterker nog, Jaylynn dacht: ‘ik schud nog maar eens een lekkere actie uit de korte mouw’. Er gaan geruchten dat de speler van Pax nog zoekende is naar de bal. Na deze mooie actie (kapbeweging) werd ook deze bal heerlijk binnen geknald! (14-0)

Jesper leverde maar weer eens een zogenoemde “vuurpijl”, boem 15-0! James speelde met een mooie beweging zijn tegenstander zoek en leverde een heerlijke assist op Jaylynn. Jaylynn nam de bal ineens op de “pantoffel” en schoot de bal boven in de kruising binnen. (16- 0) Het laatste doelpunt hing in de lucht, Jaylynn legde de bal panklaar voor Jaivy, ook daar was er geen enkele twijfel en werd de bal keihard achter de keeper tegen de touwen geschoten! (17-0) Dit was dan ook de eindstand van deze wedstrijd.

Finn, Duuk, Jesper, Stijn, James, Jaivy, Quinn en Jaylynn, (ik weet het, ik blijf mijzelf herhalen) elke week laten jullie weer wat moois zien. Jullie zijn een groep met spelertjes die je niet elke dag ziet. Daarbij hebben jullie een trainer en leiders die elke woensdag en zaterdag voor jullie klaarstaan. Die met jullie 200% geven elke keer weer. Wees trots op wat jullie neerzetten met zijn allen. Maar vooral geniet en heb plezier!

De wel bekende extra informatie voor onze harde kern:

Datum: 14-10-2023
Wedstrijd: FC Winterswijk JO9-1 VS VVG’25 JO9-1
Aanvang: 10:45 uur
Locatie: Sportpark Jaspers
Veld: 5 B2

Wees welkom!
B.v.E.

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024