Nieuws

VVG’25 JO9-1 pakt met samenspel, plezier en inzet de overwinning

Vandaag, zaterdagochtend 09 maart 2024 om 08.40 mochten de boys en girl van de JO9-1 zich verzamelen om 09.30 af te trappen in en tegen ZZC’20 JO9-1. Ondanks de ziekte van onze keeper Finn en speler Mansour (beterschap boys!) hadden de trainer en leider een voetbalplan bedacht. Een aantal spelers hadden zich aangemeld om als vervanger van detopkeeper hun opwachting te maken. Complimenten aan Stijn en James en wat hebben jullie dit goed gedaan!

Bij aankomst werd er in eerste instantie gedacht dat de JO9-1 was neergestreken in de droge, stoffige Sahara op het Afrikaanse continent, maar het bleek toch echt Sportpak de Pol in Zelhem te zijn. De kids moesten de eerste 10 minuten nog even wennen aan de samenstelling én omstandigheden en we stonden al snel met 2-0 achter. Na wat tactische aanpassingen met Duuk en Jesper als defensief blok voor keeper Stijn kreeg Jesper de bal voor zijn voeten en schoot van afstand heel mooi over de keeper in het netje. Het geloof was terug door deze aansluitingstreffer en net voor het rustsignaal passt Jaivy van rechts op Quinn die beheerst de bal voorbij de keeper schiet: 2-2.

Na de ranja werd in het 3ekwart van de wedstrijd als een team hard gewerkt en leuke aanvallen op de mat gelegd, maar werd er aan beiden kanten niet gescoord. James houd zijn goal schoon en passt goede ballen, waarbij Stijn weer op zijn favoriete positie in de verdediging staat waarbij hij opstoomt naar voren, evenals Duuk en Jesper. Er blijft hard gewerkt worden en het plezier in het voetbal is voelbaar.In de laatste break worden de kids nog even bij elkaar geroepen, wordt de yell nogmaals luidkeels geroepen door de kids en geven Rick/Sarieke aan om het plezier en de werklust te belonen met een goal die in de lucht hangt. En hoe: Jesper zet vanaf rechts hoog voor en Quinn knalt deze vanuit de lucht raak! Bam: 2-3 voorsprong!

De kids zijn ontzettend blij en gaan door met voetballen: Jaylynn schiet met een mooi schot op goal welke op de lat uiteen spat en Jaivy schiet ook op goal die de keeper helaas goed pareert. Als slot haalt Jesper van afstand nog eens keihard uit en zet de uitslag op de borden: 2-4. Al met al een mooie teamprestatie! Op dinsdag 19 maart om 18.00 wordt de 3efase afgesloten met een thuiswedstrijd tegen De Graafschap.

Uw verslaggever ter plaatse

HET LAATSTE NIEUWS

Van Zaalvoetbal naar Futsal

31 maart 2024

Verslag Varsseveld – VVG ’25

28 maart 2024

VVG ’25 1 Heren wint de kraker bij SC Varsseveld!

24 maart 2024

Voetballen bij De Graafschap in de meivakantie?

23 maart 2024