Nieuws

VVG’25 JO9-1 speelt champions league voetbal en pakt wederom de winst!

23 september 2023 te Gaanderen:

VVG’25 JO9-1 VS DZC’68 J09-2

Het voetbalweekend begon al een dagje eerder voor het team van Rick en zijn staf. Gisteren werd er een toernooi afgerond bij de De Graafschap. Het was een leuke en leerzame avond waar als team ook zeer goed gespeeld is. Maar de focus lag vooral bij de wedstrijd van vandaag tegen DZC’68. Vanmorgen kwamen de spelers dan ook allemaal ruim op tijd bij elkaar om de eerste zaken door te nemen en de warming-up te beginnen. Al snel viel het de supporters op dat er iets anders was te zien aan de spelertjes van Gaanderen. Dit was ook niet gek want het team was te zien in een vlam nieuw tenue! Rick is niet alleen een trainer/leider maar beschikt ook nog eens over een groot hart! Het hele team heeft namelijk een nieuw tenue van hem gekregen!

Teamfoto:

De blauw-witte begonnen net zo flitsend als hun nieuwe tenue en tekende via James al snel voor de 1-0. Al vrij snel daarna kwam er een mooi schot op doel van Jaylynn die in de rebound bekwaam werd binnen getikt door James. (2-0) Spelers bleven maar gaan en hard werken voor elkaar, Jaylynn bleef de boel opjagen op het middenveld en veroverde zo de bal, ze zorgde ervoor dat de bal bij Jaivy kwam die dan bal dan ook zeer beheerst binnen schoot. (3-0) Kort na de 3-0 was het alweer raak en stond de teller alweer op 4-0. Jesper scoorde met een prachtig afstand schot. (De afstand zijn we nog aan het meten, maar ver was het
zeker!)

DZC’68 kwam voor de time-out nog met een klein plaagstootje en zette zo de 4-1 op het scorebord. Net na de time-out was het meteen alweer raak voor de blauw-witte uit Gaanderen, de 5-1 was alweer gemaakt via Jesper en James. Het inkt was nog niet opgedroogd van het opschrijven van de 5-1 of deze verslaggever kon ook de 6 en 7-1 noteren. Doelpunten kwam beide keren van de voet van Jaivy. (7-1) Op slag van rust zorgde Jesper ook nog voor de 8-1.

Rust:

Na de rust ging het team uit Gaanderen door met waar ze gebleven waren. Al snel stond ook de 9-1 op het scorebord. Jaivy schoot netjes binnen. DZC’68 moet gedacht hebben “wat Gaanderen kan, kunnen wij ook” en ook zij schoten de 9-2 in het netje. Net voor de tweede time-out werd het ook nog 10-2, Jaylynn pakte de bal netjes af en zorgde voor een pass op Jaivy die netjes afronde. Na de tweede time-out bleven de talenten van JO9-1 maar gaan. Stijn schoot met een mooie knal de 11- 2 op de borden!

De club uit Doetinchem deed nog een doelpunt in het zakje en bracht de stand op 11-3. De laatste minuten tikten weg, maar Stijn dacht ‘ik schiet nog een keer op doel’. Deze werd nog wel heel lichtjes aangeraakt door Quinn en nog een speler van DZC’68. De beelden moeten nog teruggekeken worden wie nu echt het doelpunt op naam krijgt. Maar dit resulteerde in een eindstand van 12-3. Finn, Duuk, Jesper, Stijn, Quinn, Jaylynn, James en Jaivy, de auteur van dit stuk had zich de eerste 15 minuten opgesteld tussen de supporters van de tegenstander. Die spraken vol lof over de talenten uit Gaanderen. Dus heren en dame hieronder even een paar dingen die zijn opgevangen. “Zo die keeper pakt ze allemaal!”, “Wow die aanvallers zijn snel!”, “Zo die verdedigers kom je niet voorbij!” “Wie is dan dat meisje!?.. die kan voetballen zeg!” “Dit team is echt de beste in deze competitie!” “Wat een samenspel die tikken iedereen weg.” Al met al waren ze gewoon aan het genieten
van jullie spel. En dat doen wij ook elke week weer! Ga zo door en wees trots op wat jullie aan het doen zijn! Dit is namelijk voetbal op een niveau die je niet snel ziet op jullie leeftijd.

Mij persoonlijk viel de scheidsrechter op. Prima pot gefloten Danny!

Extra informatie voor de supporter;
Volgende week vertrekken wij in de nacht, dan staat de uitwedstrijd tegen Sp. Neede JO9-1 op het programma. De aftrap is om 08:30 uur op Sportpark ‘t Haantje. De aftrap zal plaatsvinden op veldje 1-A2. Hier spelen alleen de hele grote!

Naam van het sportpark verklapt het al, de “halve” haantjes worden nu gevangen en zullen dus vers zijn volgende week!

B.v.E.

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024