VVG’25 JO9-1 wint thuis met dubbele cijfers van FC Trias!

16 september 2023 te Gaanderen:

VVG’25 JO9-1 VS FC Trias JO9-1

Zaterdagochtend is de ochtend dat de voetbalschoenen weer aan mogen van de toppers van JO9-1. Deze ochtend wordt er gespeeld tegen het team uit Winterswijk. Vandaag een keer geen strakke mat maar ouderwets op echt gras. Na een korte bespreking in de kleedkamer was het tijd voor de warming-up. Kort daarna was het dan echt tijd voor de aftap.

Opstelling voor vandaag:

Trainer: Rick
Leiders: Danny en Dirk-Jan

De blauw-witte begonnen de wedstrijd wat zoekende. Echter, het was Quinn die na enkele minuten de bal goed wist te onderscheppen en de bal wist binnen te schieten. (1-0) De 1-0 zorgde voor vertrouwen. Hierdoor leverde het team uit Gaanderen een paar mooie aanvallen. Een aanval via Jaylynn, Jaivy en James mocht net niet eindigen in een doelpunt. Kort daarna leverde Jaylynn nog een prachtig schot, maar die werd netjes gestopt door de keeper van Trias.

Over en weer werd er hard gewerkt en gevochten om de bal en dit resulteerde in een kleine overtreding op een speler van Trias. De bal werd vakkundig klaar gelegd en de vrije trap werd dan ook prachtig binnen geschoten. (1-1) Dit was het moment dat VVG dacht “niet lullen maar poetsen!” Zo gezegd zo gedaan, Jaylynn speelde met een mooie pass Quinn vrij die op zijn beurt de bal keurig binnen schoot. (2-1)

Hier bleef het niet bij, Jaylynn dribbelde mooi langs de lijn en leverde een strakke assist op Quinn. Die twijfelde geen moment en tikte de bal rustig binnen. (3-1) De pen van deze schrijver was nog niet van het papier of hij kon de 4-1 alweer noteren. Stijn kwam met een strakke pass op Jaylynn, die vervolgens de keeper beheerst uitspeelde en rustig binnen schoot. (4-1) Voor de blauw-witte deed ook nog onze James een duit in het zakje. Met een mooi schot zette hij net voor de rust de 5-1 op het scorebord.

Laten wij ook onze keeper niet vergeten, wat was deze jonge man weer goed aan het keepen! Finn, elke week is het weer genieten! Ga zo door! Trias deed wat het kon en scoorde net voor rust de 5-2.

Rust:

Trias begon de tweede helft erg sterk en de eerste corner werd dan ook rakelings naast gekopt. Hierdoor werd het team uit Gaanderen weer even op scherp gezet en kwam dan ook meteen met een mooie aanval via Duuk. Laatstgenoemde speelde de bal mooi door op Jaylynn die hem ineens door speelde op Jaivy. Jaivy schoot de bal daarna dan ook netjes binnen. (6-2). Heel even nam het team van Rick een beetje gas terug om zo zich klaar te maken voor de genade klap. De talenten begonnen steeds meer druk te zetten en zo kwam via Quinn dan ook al vrij snel de 7-2 op het bord te staan.

Heel even was daar nog een kleine opleving van FC Trias, middels een vrije trap kwamen ze op 7-3. Kort daarna ook de 7-4 door een kluts goaltje. Maar ook die tellen gewoon…

Dit was dan ook meteen het laatste doelpunt van de club uit Winterswijk. Nu was het tijd om het geheel af te maken en dan deden de talenten van VVG dan ook en hoe! Quinn, Jesper en James leverde samen de laatste doelpunten van deze wedstrijd en dit resulteerde in de eindstand van maar liefst 11-4!
Finn, Duuk, Jesper, Stijn, Quinn, Jaylynn, James en Jaivy, jullie hebben weer gevochten voor elke bal en hebben de toeschouwers maar weer eens getrakteerd op een doelpuntenfestijn! Ga zo door en op naar de volgende wedstrijd! Deze wedstrijd wordt gespeeld tegen DZC ’68 JO9-2 op zaterdag 23 september te Gaanderen.

Aftrap: 09:00 uur.