Nieuws

VVG’25 leidt verdiende nederlaag tegen herbstmeister Grol

Het eerste elftal van VVG’25 is tegen een verdiende nederlaag aangelopen tegen koploper en tevens herbstmeister Grol. In Groenlo konden de mannen uit Gaanderen op het gladde kunstgrasveld geen potten breken. Door slecht verdedigen werd het uiteindelijk een ruime nederlaag: uitslag 5-1.

De Gaandernaren reisden nog vol vertrouwen af richting sportcomplex Den Elshof. Immers werden de 4 voorafgaande duels allemaal gewonnen. Daardoor was de ploeg van trainer Krabbenborg opgeklommen tot de 8e positie op de ranglijst, een plek die aan het einde seizoen garant staat voor rechtstreeks lijfsbehoud in de 2e klasse. Grol was na het gelijkspel tegen Theole gebrand op een overwinning om zo als koploper de winterstop in te kunnen gaan.

Vanaf het beginsignaal van leidsman Van Leeuwen was duidelijk dat Grol de ploeg was die de lakens uitdeelde. VVG had wel balbezit maar het lukte niet om de aanvallers te bereiken. Ondertussen wisselde Grol de lange bal op fysiek sterke spits Berendsen af met bij vlagen goed positiespel. Daar had VVG het, zeker door het ontbreken van Yoni Bouwman, veel moeite mee. De eerste goal viel dan ook na een lange bal die niet goed verwerkt werd door de Gaanderense verdediging. Spits Berendsen kwam vrij voor keeper Maikel Damen die geen antwoord had op de tegendraads ingeschoten inzet: 1-0. VVG kwam niet verder dan een over het doel heen geschoten poging van Patrick Pastoor waardoor met een 1-0 stand gerust werd.

Na de theepauze hielp scheidsrechter Van Leeuwen Grol nog steviger in het zadel door de bal op de stip te leggen na vermeend hands van Nino Monasso. Berendsen was opnieuw de man die kon scoren door de bal links in de hoek achter Maikel Damen te schieten: 2-0. Een rake vrije trap had de spanning en geloof aan Gaanderense zijde terug kunnen brengen, ware het niet dat de bal de buitenkant van het aluminium trof. Via standaardsituaties, waarbij VVG er zeker niet goed uit zag, zag Grol het scorebord oplopen tot 5 treffers. Ondertussen deed VVG nog iets terug via Bruno van den Berg na een mooie steekpass van Yannis Megens. In deze laatste fase van de wedstrijd begon de Gaanderense ploeg ook te voetballen, helaas veel te laat en dat mag het zichzelf aanrekenen.

VVG kan zich na een aantal voetballoze weken opmaken voor een trainingskamp onder de Spaanse zon. Er zal daar 2 keer getraind en 1 wedstrijd gespeeld worden. Op 22 januari zal vervolgens de competitie hervat worden met een uitwedstrijd tegen titelkandidaat SDOUC. Graag tot dan!

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024