VVG25 ligt uit de beker en kan zich opmaken voor start van de competitie

Afgelopen zondag stond alweer de derde en laatste bekerwedstrijd van VVG25 op de planning. Er werd gespeeld tegen NEO uit Borne. Met een gehavende ploeg door een aantal blessures en rustgevallen aan VVG25 zijde werd er om 14.00 uur gefloten voor het startsignaal.

Vanaf minuut één was het vooral in de eerste helft een rommelige wedstrijd en kwamen beide ploegen niet goed in hun spel. Er werden aan beide kanten vrijwel geen grote kansen gecreëerd en VVG25 vond het lastig om de bal in de ploeg te houden. Tijdens de 1e helft was er weinig voetbal te bekennen en werd er vooral gehoopt op een betere 2e helft.  Het rustsignaal werd na 45 minuten gegeven en na verse thee kon er gestart worden met de 2ehelft.

VVG begon de tweede helft met een aantal wisselingen en enkele ‘verse’ krachten. Beide ploegen kwamen echter nog steeds niet voor de volle 100% in hun spel. VVG25 creëerde toch wat kansen via de snelle Ahmed Zaki die op de keeper stuitte. Ook ging linksback Jimmy een keer samen met Zaki alleen richting de keeper maar wisten ze dit niet af te maken. NEO creëerde net als VVG25 enkele kansen en wisten na een goede aanval via de rechterkant de 0-1 binnen weten te tikken. De rechtsbuiten gaf hierbij een goede voorzet waarna de spits van NEO kon intikken. VVG25 weet helaas niet door te bekeren, maar maakt zich op voor de competitiestart in de 2e klasse I.

Volgende week zondag staat de eerste competitiewedstrijd tegen VIOD 1 op het programma om 14:00. U bent allen van harte welkom op Sportpark de Pol te Gaanderen om een ‘mooiere’ pot voetbal te aanschouwen.