VVG’25 Pakt weer 3 punten! En is nog volop in de strijd voor de titel

Afgelopen zondag moest VVG’25 weer aan de bak na 2 weken vrij te zijn geweest. De tegenstander was OBW. Uit wist VVG’25 van OBW te winnen, hier werd toen door VVG’25 een van de beste wedstrijden van het seizoen op de mat gelegd. Toch werd er maar met 2-3 gewonnen. Het zal dus een lastige middag voor VVG’25 worden. Wel zijn ze verplicht om te winnen om mee te blijven doen in de strijd om het kampioenschap.

De wedstrijd begon heel welvarend voor VVG’25. Door goed doorzetten van Roel kon Roel na 7 minuten al de bal simpel binnen tikken. Nog geen 3 minuten laten wist Yannis zijn man uit te spelen en gaf een voorzet op maat. Nino hoefde alleen nog maar tegen de bal aan te lopen, 2-0. Na nog geen 10 minuten gespeeld te hebben, had VVG’25 al een comfortabele voorsprong. Hierna volgde een wat lastige periode voor VVG’25. Ze gaven weinig weg maar het spelbeeld was af en toe nog wel eens slordig.

Net voor rust wist OBW er dan toch uit te komen. Door het onfortuinlijk wegwerken van een verdediger van VVG’25 kwam de bal tegen een speler van OBW aan. Vervolgens kwam de bal net achter onze verdediging waar de spits van OBW (die duidelijk buitenspel stond) in een keer 1-op-1 stond met VVG’25 doelman Maikel Damen. Hier wist de spits wel raad mee, 2-1.

VVG’25 kwam goed uit de rust. Zo kreeg Yannis een opgelegde kans om de wedstrijd te beslissen. Door goed doorzetten van Chiel via de rechter kant kon hij een vrij voorzet geven op Yannis. Yannis wist hier helaas geen raad me en schoot de bal tegen een verdediger aan. Hierdoor bleef het spannend. OBW ging steeds meer druk zetten en kreeg een aantal goeie kansen. Maar door veel strijd en de solide verdediging van VVG’25 wisten ze de 2-1 voorsprong te behouden. Ook mede door een goeie redding van Maikel Damen in de slotminuten. Hierdoor kon VVG’25 toch weer 3 punten bij schrijven en blijven ze volop in de strijd voor het kampioenschap.