VVG’25 speelt weer gelijk!

Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen DVC`26 op het programma. DVC`26 heeft een goede reeks wedstrijden achter de rug en staat momenteel op plek 4. VVG`25 daarentegen is weer wat afgezakt op de ranglijst maar staat er zeker niet slecht voor. Bij winst op DVC`26 kan VVG`25 weer hopen op nacompetitie.

De wedstrijd begon vrij slordig. Aan beide kanten werd er niet veel gecreëerd. Wel kreeg DVC`26 een aantal mogelijkheden aan het begin van de wedstrijd. Deze werden gelukkig niet omgezet tot goals. Na verloop van de wedstrijd kreeg VVG`25 ook een aantal kansen. Zo wist Alexander Megens net niet te scoren uit een goede corner van Nino Monasso. Hierna kreeg VVG`25 nog een aantal kansen maar ook deze werden niet verzilverd.

In de 2de helft was het spelbeeld niet veel veranderd. Wel werden de ruimtes grote waardoor er meer kansen ontstonden voor beide teams. Zo kreeg DVC`26 een vrije trap op de rand van de 16 meter. Deze werd goed ingedraaid waarna Tom van Raay hem makkelijk kon intikken. Kort hierna wist VVG`25 de gelijkmaker te maken. Nino Monasso kon de bal vrij makkelijk binnentikken op aangever van Jimmy Mulder. Vervolgens kreeg VVG`25 iets meer de overhand. Er werden een aantal goede kansen gecreëerd. Helaas werd er nog een goal afgekeurd wegens buitenspel. Maar VVG`25 bleef de druk erop houden. Zo maakte Chiel Derksen in minuut 70 dan ook de 2-1. Met nog 20 minuten op de klok ging DVC`26 wat aanvallender voetballen. Hierdoor werden de ruimtes op het veld nog groter. VVG`25 creëerde hierdoor nog een aantal grote kansen. Helaas werden deze kansen niet omgezet tot doelpunten. DVC`26 bleef erin geloven. Dit werd uiteindelijk beloont met een goal in de 85ste minuut.