VVG’25 verliest en neemt oud trainer Lars Krabbenborg mee in de teleurstelling.

VVG verliest in Didam na een fysieke wedstrijd. Bij een resultaat voor VVG was Varsseveld Periodekampioen geweest. Nu gaat DVC er met deze titel vandoor.  Op voorhand stond een mooie pot op de planning gezien de duels afgelopen 2 seizoenen 3 van de 4 keer in een gelijkspel eindigden. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd en dat bleek ook vandaag ondanks het verschil in speelstijl.

DVC hanteerde over de hele wedstrijd veel de lange bal en probeerde kansen te creëren uit afvallende ballen. Helaas voor hen stuitten zij meermaals op de sterke verdediging waardoor VVG al weken lang weinig doelpunten tegen kreeg. Er werd maar één goal geïncasseerd in 5 competitie wedstrijden alvorens de start van de wedstrijd van vandaag.  VVG had een duidelijk plan waarin het compact verdedigde en DVC probeerde te dwingen om fouten te maken. De fouten werden gevonden, echter bleven doelpunten uit. Zo waren Alexander, Yoni en Ramon dichtbij een treffer, maar ontbrak het geluk.

Vanuit VVG werden aanvallen afgewisseld tussen snelle omschakel momenten en kantwisselingen. Het kreeg ook nog kansen middels standaard situaties, maar de 0 bleef op het bord staan. In de 83e minuut werd er toch gescoord. Helaas door de thuisspelende ploeg. De linksback van DVC kopt de bal uit de corner over de verdediging in het net, 1-0. Na deze goal werd het nog een aantal keer spannend, maar wederom ontbrak het geluk. Ondanks de nederlaag mag VVG met opgeheven hoofd naar de 2de helft van de competitie gaan kijken. Er zit genoeg potentie in dit team om nog vele punten te pakken.

Aankomende zondag spelen wij thuis tegen Vorden. Natuurlijk hopen wij weer op uw steun!