VVG’25 verliest ook tweede uitwedstrijd

Afgelopen zondag stond de tweede uitwedstrijd van het seizoen op het programma. De eerste ‘verre’ uitwedstrijd tegen het gepromoveerde Markelo. VVG kwam goed uit de startblokken en wist de tegenstander direct onder druk te zetten. Dit resulteerde al snel in de 0-1 voorsprong. In de vijfde minuut werd een indraaiende corner van Nino Monasso goed binnen geknikt door Yoni Bouwman. Na het doelpunt bleef VVG de tegenstander onder druk zetten en kwam Markelo niet voor in het spel. In de veertiende minuut werd de bal door Nino diep gelegd achter de verdediging, waarna Alexander Megens na een goede loopactie de bal beheerst wist binnen te schuiven.

Na de 0-2 zakte VVG iets meer terug en kwam Markelo beter in het spel. In minuut 23 werd een bal vanuit het middenveld met wat geluk voor de goal gebracht en de nummer 14 van Markelo wist de bal beheerst binnen te knikken. Niet veel later stond ook al de gelijkmaker op het scorebord. Vanuit een vrije trap werd de bal terug gekopt voor de goal waarna er eenvoudig binnen gekopt kon worden. Na een uitstekend begin gingen we dan uiteindelijk rusten met een 2-2 tussenstand.

Na de rust kwam VVG wederom goed uit de startblokken net als in de eerste helft. Dit resulteerde niet direct in hele grote kansen en Markelo kwam er een aantal keer gevaarlijk uit. In de 62ste minuut werd een vrije trap door Markelo voorgegeven bij de tweede paal die ingekopt kon worden. De bal werd in eerste instantie nog gepakt door Daan de Kater, echter werd de rebound binnen geschoten. Niet veel later werd de wedstrijd beslist. Een lange bal van de keeper van Markelo werd doorgekopt waarna de nummer van 16 doorgang had richting de goal en wist binnen te schieten.

Een wedstrijd waarin we twee keer goed begonnen alleen op de belangrijke momenten de goals te makkelijk weggaven. Al met al een teleurstellende middag. Aanstaande zaterdag is echter alweer de kans om ons te revancheren. Zaterdag is het namelijk Super Saturday op Sportpark de Pol. Sportclub Varsseveld van oud trainer Lars Krabbenborg komt op bezoek in Gaanderen.