VVG’25 wint 2e wedstrijd van mede promovendus HC’03

VVG’25  begon deze wedstrijd zeer sterk met veel balbezit en kansen voor de thuisploeg. Na een mooi opgezette aanval kwam er een even zo mooie voorzet van Ramon pastoor waar Yannis na 12 minuten spelen zijn 1e goal van deze middag binnen kon koppen, hierbij enigszins geholpen door de doelman die zijn goal uitkwam , los riep , en hem daadwerkelijk ook liet gaan. Na dit doelpunt bleef VVG de betere partij en zou het vele kansen creëren waarvan er helaas te veel gemist werden. Toch in de 23e minuut mocht het publiek weer met de handen op elkaar. Een vlot lopende aanval eindigt bij Alexander die breed legt op zus Yannis die zeer fraai wegdraait bij zijn directe tegenstander en de bal laag onderin de hoek binnenschiet

Ruststand 2-0

2de helft

Na rust eigenlijk hetzelfde lied, VVG die het spel maakte en HC’03 wat achter de feiten aanliep en slechts 1 kans wist te creëren . Bij balverlies werd er meteen druk gezet wat weer balbezit voor ons opleverde. Wat mooi was om te zien dat er wel kansen gecreëerd maar dat de afronding nog niet helemaal scherp was. Tot in de 87e minuut waar een voorzet van Cas eindigt bij Nino  die zijn geweldige pegel op goal door een verdediger binnen gewerkt zag worden en er zo toch nog gescoord werd in de 2e helft waardoor de eindstand op 3-0 bepaald werd.