Nieuws

VVG25 wint topper tegen OBW 

Dit weekend stond de topper tegen OBW op het programma. Het was een zonnige dag op Sportpark de Pol en het was lekker druk. Perfecte condities om een mooie pot voetbal neer te zetten.

 

De wedstrijd begon gelijk op, maar er ontstonden nog niet echt grote kansen voor beide ploegen. Totdat Nino een gevaarlijke voorzet richting de goal geeft, waarna Alex hem via de borst klaarlegt voor Ramon die knap met zijn zwakkere been afdrukt. (1-0). Hierna gaat het lang gelijk op en krijgen beide teams niet echte grote kansen. Chiel zorgt voor veel gevaar voor de goal met zijn lange inworpen, en dit blijkt nadat Chiel de bal de 16 ingooit en Alex wordt gevloerd > penalty. El capitano Nick treedt aan voor de penalty, maar keeper Uffing pareert knap. Obw probeert de sterke verdediging te breken, maar ze komen niet tot groot gevaar.

Rust 1-0

In de rust is gezegd dat Obw wellicht nu zal komen en meer pressie zal zetten op het team van trainer Krabbenborg. De duels werden steviger en dit resulteerde in een paar vrijetrappen en gele kaarten voor beide teams. Obw kreeg veel vrije trappen rond de zestien en ook kregen ze een paar hoekschoppen, ze werden hier echter niet heel gevaarlijk uit door de verdediging die erg sterk stond. In de tweede helft is het VVG die erg gevaarlijk wordt uit snelle omschakelingen richting het doel van OBW. Deze omschakeling zorgt ook voor een tweede gele kaart bij OBW nadat een obw-speler te laat bij de bal is 2x geel = rood. Obw gaat verder met 10 man en er ontstaan meer ruimtes voor VVG om er gevaarlijk uit te komen richting het doel van OBW. Na een lange bal van Ramon achter de verdediging gaat Yannis door in een 2 tegen 1 situatie met Roel. Yannis geeft de bal af waarna Roel knap binnenschiet voor de 2-0. (Tevens behaald Veldkamp hiermee zijn 1e ster , gefeliciteerd daarmee). Obw probeert nog wel te komen maar het lukt ze niet om tot echt gevaar te komen. In de slotfase is het Dyon die de bal meegeeft aan Chiel die vervolgens een voorzet op maat geeft op Yannis die aantekent voor de 3-0 deze middag.

Eindstand 3-0

Vvg25 blijft zonder puntverlies en staat 5 punten los op Obw.

(Waar gaat dit eindigen ??)

Vvg25 speelt volgend weekend voor de beker tegen Suryoye-Mediterraneo FC . (Aftrap 14.00 Thuis). Wij hopen ook daar op uw support te rekenen.

Uw verslaggever,

HET LAATSTE NIEUWS

SV Leones vs VVG’25 – Zondag 26 Mei

21 mei 2024

Wedstrijdverslag JO7-1

22 mei 2024

VVG’ 25 slacht DVC’26 af op eigen bodem

22 mei 2024

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024