Nieuws

VVG’25 Zondag 2 wint ook tweede bekerwedstrijd!

Op Sportpark ’t Doornslag heeft het tweede elftal op zondag ook zijn tweede wedstrijd weten te winnen. De score had groter kunnen uitvallen maar ook HC ’03 was in de omschakeling en counters regelmatig gevaarlijk.

 

1e helft veel kansen voor VVG’25

Na een stroef begin proberen de blauwwitten met snelheid en goed combinatievoetbal kansen te creëren. Al in de 9e minuut is het raak als Quinten Loesink doorbreekt en zijn schot / voorzet in de rebound wordt afgemaakt door Bruno van den Berg. Hij is scherp en schuift de bal rustig binnen. VVG’25 blijft het doel van HC ’03 bestoken maar maakt de kansen niet af. Aan de andere kant moet Maikel Damen twee keer optreden om een gelijkmaker te voorkomen. Nog voor rust wordt Stijn Derksen vervangen ( lichte blessure) voor Luuk Tibben. Hierdoor schuift Loris Monasso een linie terug naar de centrale positie achterin.

 

2e helft

Ook de tweede helft heeft VVG’25 het meeste balbezit en blijft het gevaarlijk. Echter houdt Maikel Damen het tweede wederom met 2 goede reddingen op de been bij snelle uitbraken van HC ’03. Omdat het gras ‘twee kontjes’ hoog staat blijft de bal vaak stropen en blijft het lastig om het tempo hoog te houden. Jesse Pruis en Luuk Tibben weten het net nog te vinden en hierdoor wordt er toch nog een ruime uitslag neergezet.

 

Aanstaande zondag speelt het tweede thuis om de groepswinst en om door te gaan in de beker. Er wordt afgetrapt om 11:00 uur tegen DVOL 3. We verwelkomen u graag!

 

Uw verslaggever

 

Doelpuntenmakers: 0-1 van den Berg (9.), 0-2 Pruis (60.), 0-3 Tibben (88.)

Arbiter: M. Horris | Toeschouwers: 103

Opstelling VVG25: Damen, Jolink, Derksen, Van Werven, Beran, Berendsen, Steenbreker, Monasso, Loesink, Pruis, van den Berg

Invallers: Tibben (1e helft), Yeldan van Uem en Yoran Smit (2e helft)

HET LAATSTE NIEUWS

SV Leones vs VVG’25 – Zondag 26 Mei

21 mei 2024

Wedstrijdverslag JO7-1

22 mei 2024

VVG’ 25 slacht DVC’26 af op eigen bodem

22 mei 2024

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024