Nieuws

WANTED: ENTHOUSIASTE OMROEPER

Ben of ken jij iemand, die niet bang is om te spreken in het openbaar? Die het leuk vindt, om via een microfoon mensen toe te spreken? Heb je daarbij een heldere spraakstem en spreek je fatsoenlijke ABN? (Achterhoeks accent geen bezwaar) Ben je bekend met het eerste mannenelftal van onze club, of wil je dat worden? Hou je van een fijn potje voetbal? Meld je dan aan als omroeper van VVG’25!

VVG’25 zoekt voor na de winterstop een enthousiaste omroeper. Tijdens thuiswedstrijden van het eerste herenteam heet je namens VVG’25 het publiek en de bezoekende club van harte welkom. Je leest de opstellingen voor en roept doelpuntenmakers, wissels en gevonden autosleutels om.

Tijdens de wedstrijd ben jij de communicerende factor tussen het veld en de tribune. Uiteraard beschikt de club over een fijne, professionele omroepinstallatie, waardoor jouw stem met gemak over het hele hoofdveld schalt.

Wij zoeken: een jonge, frisse omroeper (M/V) die (meestal) op zondagmiddagen, eens per twee weken, bij de club wil omroepen. Wij bieden: gratis koffie en fris om tijdens de wedstrijd de keel te smeren. (Enne…weet dit: DJ Edwin Evers begon zijn glansrijke carrière ooit, als omroeper bij voetbalclub HHC in zijn woonplaats Hardenberg. De rest is geschiedenis!)

Nieuwsgierig: mail Piet Karemaker, voorzitter a.i: voorzitter@vvg25.nl.

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024