Nieuws

Wat niet, Wat wel!

Beste VVG’25 ers

 

Corona en wat we niet en wel doen

De toespraak van onze premier was helder, we zijn een zware lockdown ingegaan van vijf weken. Dit betekent dat alle binnensport is stilgelegd en dat onze kleedkamers gesloten blijven. Senioren mogen in tweetallen buiten trainen op 1,5 meter afstand, de trainer wordt daarbij niet meegeteld. En er mogen meerdere, duidelijk van elkaar te onderscheiden groepjes van twee gelijktijdig op het veld trainen, mits die groepjes niet onderling mengen. Deze trainingsvormen hebben weinig met een potje voetbal te maken, maar het geeft de mogelijkheid om sportief op het veld in beweging te blijven.

De jeugd mag op dezelfde wijze blijven trainen en onderlinge wedstrijden spelen.

Wij juichen het toe om zoveel mogelijk buiten aan het sporten te blijven de komende tijd!

VVG’25 op weg naar 2025 en wat we wel doen!

In 2025 bestaat VVG’25 100 jaar. Dat roept vragen op als: waar willen wij als VVG’25 staan in 2025, wie willen wij zijn als vereniging en voor wie.

Vragen niet alleen in sportieve zin, maar ook gezien de sociale rol van VVG’25 als dorpsclub voor iedereen. Het bestuur vraagt de verschillende afdelingen binnen de club om hier over na te denken. We zullen vanaf januari denktanks organiseren om de eerste contouren met jullie te delen en te verdiepen/te verstevigen zodat we eind mei een heldere koers hebben ontwikkeld voor de komende jaren  Houd dus de website goed in de gaten voor de data van de denktanks, meld je aan en denk actief mee over onze club.

Voor nu; wij missen jullie enorm maar staan samen sterk in deze tijd.

 

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond sportief 2021!

Samen zijn wij VVG’25. Op naar 2025.

HET LAATSTE NIEUWS

SV Leones vs VVG’25 – Zondag 26 Mei

21 mei 2024

Wedstrijdverslag JO7-1

22 mei 2024

VVG’ 25 slacht DVC’26 af op eigen bodem

22 mei 2024

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024