Wedstijdverslag SV Schalkhaar 1 – VVG ’25 1

Na de uitwinst bij Dio’30 moest VVG’25 opnieuw op bezoek bij een lastige tegenstander. Een tegenstander die nog strijd om degradatie te ontlopen. Dit bleek gedurende de wedstrijd en VVG’25 kon er geen overwinning uitslepen. De druk op de tegenstander bleef in de eerste helft hoog, met talloze geblokkeerde schoten in de zestien die resulteerden in een reeks hoekschoppen voor VVG’25. Ondanks het dominante spel slaagde VVG’25 er niet in om de score te openen. Helaas kwam er een kink in de kabel toen Schalkaar profiteerde van een dieptebal, nadat sterkhouder Yoni Bouwman achterin struikelde over zijn eigen veters. Een ongelukkig moment dat resulteerde in een prachtig ingeschoten tegendoelpunt en de spelers van VVG’25 met een zware taak achterliet om de stand gelijk te trekken.

In de tweede helft kwam er eindelijk een sprankje hoop voor VVG’25 toen Nino Monasso na ongeveer tien minuten de gelijkmaker uit een penalty binnen schoot. De goal volgde op een duel waarin Yannis Megens naar de grond ging, waarna Monasso erg koelbloedig wist te benutten. Echter, ondanks de nieuwe energie na de gelijkmaker, slaagde VVG’25 er niet in om het spel onder controle te krijgen. Het bleef een strijd van hoekschoppen en gevaarlijke momenten voor beide goals, waarbij het geluk soms zelfs aan de zijde van VVG’25 stond. Het gladde kunstgras in de tweede helft voegde nog een extra uitdaging toe aan het spel, waardoor het inschatten van ballen en het voetballen een opgave werd. Alles met alles een terechte uitslag, tegen een goed voetballende tegenstander. Door het gelijke spel weet DVC’25 tot op één punt te naderen en beloofd het een spannend slot van de competitie te worden, aangezien beide ploegen elkaar ook nog treffen. Aanstaande donderdag speelt VVG’25 een opnieuw belangrijke wedstrijd, thuis tegen DCS uit Zevenaar. Om 20:15 wordt er afgetrapt op Sportpark de Pol in Gaanderen.

⚽️ JO7-2 speelt overtuigend en wint met ruime cijfers⚽️