Wedstrijdverslag Concordia Wehl 1 – VVG’25 1

Alweer de vierde wedstrijd van het seizoen voor Vvg. Na het punterverlies vorige week door n gelijkspel in de laatste minuut van de wedstrijd werd het deze keer echt tijd om n winst mee naar Gaanderen te nemen. Deze wedstrijd stond Concordia Wehl ons te wachten.

Het eerste kwartier in de wedstrijd ging het beide kanten op. De kansen waren voor beide ploegen, maar van scoren kwam het nog niet tot in de 20e minuut door een heerlijke voorzet van Yannis Megens op het hoofd van onze verdedigende middenvelder Dyon bouwman. Zo komt Vvg na 20 minuten spelen op 0-1. Gelijk na de aftrap verloor Concordia Wehl eigenlijk weer gelijk de bal aan Vvg dat gelijk in de aanval ging en door een diepe bal van Nino MonassoYannis Megens gelijk op de goal af kon. Maar de verdediger haakte Yannis waardoor Vvg een vrijge trap kreeg op een hele mooie plek en de verdediger geel kreeg, wat zomaar rood kan kunnen zijn. Achter de vrije trap stond Nino Monasso die de bal op heerlijke wijze linksboven in de kruising legt. Waardoor Vvg op een comfortabele 0-2 voorsprongt komt na 22 minuten spelen. Her en der zijn er nog wat kansen voor beide ploegen de eerste helft, maar van scoren komt het er nog niet. De ploegen gaan rusten met een 0-2 voorsprong voor Vvg 25.

De tweede helft begint,

Net zoals in de eerste helft waren en heen en weer wat kansen maar de grootste waren er toch voor Vvg. In de 60e minuut breekt Vvg door met een aanval en wordt net voor de 16 meter lijn neergelegd door een speler van Concordia. De tegenstander krijgt de rode kaart te zien en Concordia kan verder met 10 man met nog een half uur te spelen, dat gaat dus een hele moeilijke klus worden voor Concordia om nog terug te komen in de wedstrijd. Helaas wordt de vrije trap niet benut en is het een doeltrap voor de keeper. Vvg krijgt nog een aantal grote kansen, de grootste kans was voor Ahmed Zaki die het laatste kwartier was ingevallen. Maar helaas werd er verder in de wedstrijd niet meer gescoord en bleef het bij een stand van 0-2 in het voordeel van Vvg.

Vvg heeft eindelijk de eerste 3 punten binnengehaald in de 2e klasse. Nu nog hopen dat het voetballen nog door kan gaan en de volgende wedstrijd de volgende winst te boeken. Bij het volgende duel is DSC Zevenaar de tegenstander van Vvg in een thuiswedstrijd.

Wedstrijdverslag VVG ’25 JO7-1