Nieuws

Wedstrijdverslag GSV’38 1 – VVG’25 1

ZONDAG 25 maart 2018 stond de wedstrijd GSV’38 tegen VVG’25 op het programma. Na vorige week tegen HC’03 één punt gepakt te hebben waren de pijlen er deze dag op gericht om de drie punten mee naar Gaanderen te nemen tegen de iets hoger geklasseerde tegenstander in de ranglijst.

 

In het begin van de wedstrijd had VVG zeker de overhand. Er werden veel kansen gecreëerd via de zijkanten. Onder andere Dyon, Nino en Ramon kwamen een paar keer in een kansrijke positie door een voorzet van de zijkanten. Er werd goed druk vooruit gezet en GSV kwam nauwelijks van haar eigen helft af. Door goed verdedigend werk werd de bal snel terugveroverd wanneer GSV wel van eigen helft af kwam. Helaas viel Marvin uit in de 25e minuut. Y. Bouwman, één van de 3 A-spelers op de bank, kwam als vervanger in het veld. De eerste helft kenmerkte zich door veel balbezit en veel kansen aan de kant van VVG., helaas leverde dit geen goal op. De ruststand was een teleurstellende 0-0.

 

Een goede qua spel eerste helft moest voortgezet worden in de tweede helft. Er moest echter wel gescoord worden. VVG kreeg gelijk een behoorlijke kans, deze werd helaas ook naast geschoten. VVG was in de tweede helft in vlagen ook de bovenliggende partij. Er werd goed gevoetbald, maar hier en daar kreeg GSV ook haar kansen. Halverwege de tweede helft werd een wissel toegepast, Luuk Tibben voor Nino Monasso. Een frisse kracht voorin om toch nog dat ene doelpunt te maken, maar tevergeefs. Het sterke voetbal van VVG leidde helaas niet tot een overwinning.

 

Eindstand: GSV’38 0 – 0 VVG’25

 

Wij feliciteren onze collega’s in de zaal Heren VVG’25 Zaal 1 met het kampioenschap!

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024