Nieuws

Wedstrijdverslag HC’03 – VVG’25

Afgelopen zondag werd op het nogal winderige sportpark ’t Doornslag in Drempt de wedstrijd tussen HC’03 en VVG’25 afgewerkt. Nadat de ploeg van trainer Schepers de competitie goed was begonnen, volgden helaas 4 nederlagen op rij. Goede aanvallen werden de afgelopen weken afgewisseld met knullig balverlies en kinderlijk verdedigen. Daarnaast misten we te veel opgelegde kansen op cruciale momenten en bolde het Gaanderense netje wel bij nagenoeg iedere tegenstoot. Ook deze zondag was het dus weer zaak om geconcentreerd te spelen, niet te veel risico in het spel te leggen en koelbloedig voor de goal te zijn.

De openingsfase van de wedstrijd was duidelijk voor de thuisploeg. VVG’25 had in eerste instantie moeite met de controle op het middenveld en de snelle buitenspelers van HC’03. Desalniettemin was het de leidsman die direct een stempel op de wedstrijd drukte. Een steekpass vanuit het middenveld van HC’03 werd namelijk niet als buitenspel gezien, doordat Marvin de bal nog licht toucheerde. Vriend en vijand verbaasde zich over deze beslissing, maar in deze barre tijden zie je dat ook dit soort beslissingen niet in ons voordeel vallen. Gelukkig wisten de mannen in het blauw-wit zich op te richten en gevaarlijker te worden. Na 20 minuten spelen wist de Gaanderense ploeg meer controle over het middenveld te krijgen en werd er druk gezet op de Dremptse defensie. Met wat hulp van de goalie wist uiteindelijk Dyon bal achter de keeper te krijgen. Met een gelijkspel zochten beide teams de kleedkamer op.

Helaas ging het kort na rust weer mis. Een afgeslagen corner kwam bij een middenvelder van HC’03 in de voeten en bedacht zich geen moment. Een droge schuiver eindige knap onder in de hoek, buiten het bereik van Maikel. We konden weer opnieuw beginnen.. Aldaar de wedstrijd vorderde, daalde het voetballend vermogen van beide ploegen. Met het inbrengen van de jonge Jesse wisten we gelukkig nog wel gelijk te maken. De A-junior was het eindstation van een messcherpe counter. Uiteindelijk had de bal aan beide kanten nog kunnen vallen, maar dit mocht niet helaas niet baten. Een punt voor beide ploegen was dan ook een realistische afspiegeling van de wedstrijd.

Volgende week spelen de mannen van Schepers thuis tegen DVV uit Duiven. We zien u dan graag weer langs de lijn op ons prachtige sportpark!

 

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024