Wedstrijdverslag JO-19.1 zaterdag 11-11-2017

Op 11 november ging de JO-19.1 richting sportpark de boshoek in ’s-Heerenberg. De volgende wedstrijd stond op het programma met als tegenstander MVR JO-19.1.

Na een aantal wedstrijden met onnodig puntenverlies was 3 punten dan ook de enige doelstelling.

Het eerste kwartier van de wedstrijd was aftasten. We speelden wat onrustig en lieten MVR te veel spelen. Na ongeveer 20 minuten kwam voor VVG’25 de verlossing: na een prima pass van de opkomende Patrick belandde de bal bij Stijn, die hem vanaf punt 16 strak in de kruising schoot.

We kregen een boost en begonnen meer te voetballen. Zo belandde zo’n 10 minuten voor rust de bal bij Yannis. Hij had een prima steekbal in de voeten die door de keeper onaangeraakt bleef. Zo kon Bruno de bal nog net opzij tikken, waar Stijn weer prima stond opgesteld. 2-0, en weer Stijn!

In de rust realiseerden wij ons dat wij eerder een voorsprong weg hadden gegeven. We gingen daarom fel de 2e helft in.

Na ongeveer 10 a 15 minuten kon MVR echter uit een counter en een strakke bal voorlangs, de 2-1 binnenschieten. Het werd nog spannend. Kort hierna werd een prima voorzet van Luuk en een mooie afronding van Yannis helaas afgekeurd. Gelukkig viel vlak voor het einde van de wedstrijd nog de 3-1. Luuk die goed meeloopt kan de bal mooi uit de draai in de rechter goed planten.

Na enkele nederlagen was het fijn om weer met 3 punten op zak naar Gaanderen terug te keren.

De volgende op de planning is AZC JO-19.1. Die verslagen gaan worden door VVG’25 op Sportpark de Pol.