Nieuws

Wedstrijdverslag JO7-1

Wat een ochtend! 9 uur voetbalden de jongens van JO7-1 in Varsseveld tegen Terborg, Zelhem en natuurlijk Varsseveld zelf. Op de parkeerplaats vroegen er al ouders van Terborg of er vandaag iets minder doelpunten konden vallen. Gelukkig hebben de jongens zich daar niks van aangetrokken want er werd gewonnen met een hele dikke 6-2! Tegen Zelhem ging het niet zo gemakkelijk als tegen Terborg.

Er moest flink gewerkt worden door de boys. Waar ze in de eerste 5 minuten achter stonden hebben ze door te vechten als echte leeuwen de wedstrijd toch af weten te sluiten met winst! 3-1 voor de jongens van VVG. Tegen Varsseveld spelen we altijd redelijk gelijk. We zijn aan elkaar gewaagd laten we maar zeggen. Zo ook vandaag. We stonden al vrij snel 2-0 voor maar Varsseveld wist zich al vechtend tot gelijk spel te brengen. Er waren voor beide partijen nog een aantal kansen maar hier bleef het ook bij en deze partij werd afgesloten met 2-2.

Man of the match was vandaag overduidelijk Sil! Hij wist in totaal 7 doelpunten te maken; applaus! De in totaal 11 doelpunten namen de jongens vol trots weer mee naar Gaanderen!

Volgende week spelen we thuis in Gaanderen om 08:30 uur. Komen jullie ons weer aanmoedigen?

HET LAATSTE NIEUWS

Van Zaalvoetbal naar Futsal

31 maart 2024

Verslag Varsseveld – VVG ’25

28 maart 2024

VVG ’25 1 Heren wint de kraker bij SC Varsseveld!

24 maart 2024

Voetballen bij De Graafschap in de meivakantie?

23 maart 2024