Wedstrijdverslag JO7-1

Dit was het dan, de laatste 3 wedstrijden van het seizoen. In augustus zijn we gestart met de competitie waarin we toen meerdere wedstrijden verloren, een enkele wisten te winnen of een gelijk spel uit de strijd wisten te halen. Wat hebben deze jongens hard gewerkt dit seizoen! In de tweede helft van het seizoen werden er namelijk steeds meer wedstrijdjes gewonnen en per wedstrijd zag je de jongens groeien in het samenspel, het overspelen, duellen winnen, ballen afpakken en bovenal SCOREN!!

Vandaag werden we voor de laatste 3 wedstrijden van het seizoen om 9:00 uur op het veld van Babberich verwacht. De eerste wedstrijd speelden we tegen Varsseveld. We begonnen nog een beetje slaperig want al heel snel stond het 0-4 voor Varsseveld. Gelukkig wist Mayson 2 mooie doelpunten achter elkaar te maken waardoor we op 2-4 kwamen te staan maar Varsseveld maakte nog in de laatste minuut een doelpunt. Deze wedstrijd verloren we helaas met 2-5.

Op naar de volgende wedstrijd tegen Babberich. Het ene na het andere doelpunt vloog ons op de oren. 0-8 stonden stonden we achter en dit was voor ons eigenlijk niet meer in te halen. Gelukkig wist wederom Mayson een goal te maken na een mooie intrap van Ties. Hiermee haalde hij gelukkig het team van de 0 stand af.

De laatste wedstrijd was tegen OBW uit Zevenaar. Onze jongens waren een beetje terughoudend en wilden de moed al opgeven. Na een paar mooie bemoedigende woorden van trainer Frank en de yell die luidkeels over het veld klonk werd de wedstrijd gestart.

En wat voor 1. De moed opgeven was nergens voor nodig; want we waren goed in het samenspel, keken veel beter waar onze teamgenoten stonden en daardoor kon Mayson al heel snel de 1-0 maken! Deze kregen we wel direct terug maar dat mocht de pret niet drukken want het ging mooi gelijk op. Mayson scoorde de 2-1 na een prachtige assist van Sil. Het werd 2-2 maar gelukkig wist Kees er weer 3-2 van te maken. Daarna maakte OBW er zelf 4-2 van door een eigen doelpunt te maken. Gejuich steeg op van onze jongens en dit gaf ze allemaal nog even de extra boost om in de laatste 2 minuten er nog vol voor te gaan! Na goed overspelen ging de bal weer naar Mayson die vrij stond. Hiermee maakte hij gelijk de laatste goal van het seizoen en sloot JO7-1 deze wedstrijd af met een mooie 5-2 overwinning!

Iedereen bedankt voor al het aanmoedigen dit seizoen. We hebben van het gejuich genoten!