Wedstrijdverslag JO7-1

De zon schijnt! Wat een ander weer dan vorige week zeg. Gelukkig maakt het voor JO7-1 niet uit wat voor weer het is want knallen doen ze sowieso. Vandaag begonnen we tegen Gendringen. Een leuke wedstrijd om te zien met echt wel wat kansen voor Gaanderen. Helaas bleef het ook bij kansen want we verloren de wedstrijd met 0-3. Hierna kwam Terborg aan de beurt. Dit was de tweede keer dat we tegen Terborg speelden dus het was even aftasten wat voor team het was. Terborg kwam fel op de bal afgestormd en in de eerste minuut schoten ze al op doel. Gelukkig zag Mayson het op tijd en draaide hij snel om waardoor hij met zijn voet de bal uit het doel wist te houden. Terborg bleef gas geven en ze gingen weer op de goal af. Wederom gingen onze jongens vol in de verdediging en Sil wist dit keer de bal uit het doel te houden. Twee keer een kans voor een doelpunt; dit moet niet te vaak gebeuren!

Snel de bal terug het veld in door Ties. Hij schiet echt een mooie hoge bal over de spelers van Terborg heen waardoor Sil de bal kan meenemen en het eerste doelpunt kan maken!

Dat voelde lekker! De jongens gingen gelijk terug in de aanval en dat resulteerde al vrij snel in een prachtige assist van Jesse waarna Ties kon scoren.

Terborg dribbelde snel de bal het veld weer in. Sil pakte hem af in het duel en Terborg had niks meer te zeggen want daar was de 3-0 al!

Terborg knalde de bal terug het veld in en scoorde de 3-1 in dezelfde minuut. In de laatste 5 minuten van de wedstrijd wisten de jongens van VVG nog 3 keer te scoren. Mayson hield in de laatste seconden met een sliding de nog een scoringskans van Terborg uit het doel. Een mooie 6-1 overwinning voor VVG.

Onze laatste wedstrijd was tegen Concordia Wehl. Deze wedstrijd ging mooi gelijk op. Sil en Mayson doken samen op de bal, haalden hem tussen de spelers van Wehl weg en hadden een open schot op goal; 1-0. Snel terug naar de eigen kant, Wehl de bal laten nemen en gelijk afpakken was de gedachte van Kees want die scoorde direct de 2-0. Wehl kwam hierna sterk terug en wist er 2-1 van te maken. In de elfde minuut van de wedstrijd nam Mayson een cornerbal en deze ging zo over de jongens heen. Wederom werd deze door Kees ingetikt! Helaas wist Wehl ook nog 2 doelpunten te maken in de laatste minuten waardoor het 3-3 werd. Voor de neutrale toeschouwer was dit een heerlijke pot om naar te kijken!

We zijn verheugd dat ook op deze zonnige zaterdag perschef Anne weer tijd vrij kon maken voor een objectief voetbalverslag.