Wedstrijdverslag Kilder 1 – VVG’25 1

3 december, 2017

De winter kroop afgelopen week langzaam maar zeker de achterhoek binnen. Maar dit zou de hongerige blauw witte kraaien niet tegenhouden. Zondagmiddag om 14:30 stond de altijd lastige uitwedstrijd tegen SV Kilder op het programma. De wedstrijd werd gespeeld op de welbekende Toendra van de Achterhoek.

VVG’25 begon met de volgende opstelling:

Keeper: Maikel Damen

Achterhoede v.l.n.r.: Thomas Freek, Nick Schoenaker, Marvin Philipsen en de man in vorm Chiel Derksen

Middenveld v.l.n.r.: Falko Wielers, Dyon Bouwman en Roy Liebrand

Voorhoede v.l.n.r.: Ramon Pastoor, Nino Monasso en Karsten Wielers

De wisselspelers Donnes Starink, Luuk Tibben, Bashkim Afuzi en Roel Veldkamp werden op de bank warm gehouden door de overheerlijke dekentjes van trainer Schepers.

De 1e helft van de wedstrijd was niet om aan te gluren. De blauw witte kraaien gingen door de doelpunten van Ramon en Nino met een 2-2 gelijkspel de rust in. We zullen u de rest van de 1e helft besparen, geloof me dit is het beste voor iedereen!

VVG’25 kwam de 2e helft heel anders de kleedkamer uit! Strijd, Passie, Beleving, Inzet etc. etc. etc. etc. Dit resulteerde gelijk in een aantal grote kansen voor de mankrachten uit de parel van de achterhoek Gaanderen. De verdediging gaf niks weg en de sluitpost schoot zijn welbekende vuurpijlen richting de 3 spitsen!

In de 77e minuut was het eindelijk raak, het kon niet anders dan dat het super trio CRD er bij betrokken was. Chiel gaf de lange bal naar voren, Roel verlengde de bal met zijn achterhoofd en Dyon schoot knap binnen.

In de 85e minuut tikte Nino de bevrijdende 2-4 binnen.

De spelers en technische staf van VVG’25 willen de supporters bedanken die 90 minuten lang in de kou hebben gestaan om ons team aan te moedigen.

VVG’25 doet met deze overwinning goede zaken in de 2e periode. Voor SV Kilder is het seizoen nog niet rooskleurig met een voorlaatste plaats, maar ze mogen erg trots zijn op hun 1e plaats in de gehaktballencontest 2017/2018.