Wedstrijdverslag RKPSC 1 – VVG’25 1

Na de kansloze nederlaag uit in Terborg moest VVG’25 de rug rechten tegen RKPSC uit bij Pannerden. VVG’25 was aan de vaste meegereisde supporters verplicht de blamage van afgelopen donderdag recht te trekken. RKPSC staat op een stabiele 6de plaats, 4 plaatsen hoger dan VVG’25 wat de 10de plaats in zijn bezit heeft. Ondanks het verlies van afgelopen donderdag is VVG’25 definitief vrij gespeeld voor degradatie en kan dus vrij uit voetballen

De eerste helft
Omdat de scheidsrechter wat aan de laten kant was begon de wedstrijd niet om 14:00 maar om 14:15. De ploeg uit Gaanderen begon niet sterk aan de wedstrijd. RKPSC zette goed druk en creëerde hier en daar een kansje. Langzamerhand kwam VVG’25 beter in de wedstrijd en kreeg de ploeg uit Gaanderen meer controle over de wedstrijd. VVG’25 creëerde steeds meer kansen waaronder een doelpoging die vlak voor de lijn werd weg gewerkt door een verdediger van RKPSC.

Ruststand 0-0

De ploeg uit Gaanderen ging de 2de helft in met dezelfde 11 als in de eerste helft. VVG’25 begon fel aan de 2de helft en domineerde. VVG’25 dwong grote kansen af maar de bal wilde niet het doel in. Ook was er nog een grote kans voor de ploeg uit Gaanderen, waar bij de bal vervolgens achter de doellijn door een verdediger van RKPSC het doel uitgeschoten werd, maar de scheidsrechter had dit niet gezien. In de 59ste minuut werd er voor het eerst gewisseld door de ploeg uit Gaanderen. Gydo (17) werd vervangen door Thomas (5). 20 minuten verder werd middenvelder Bashkim (15) vervangen door Roy (2). Na 90 minuten gespeeld te hebben floot de scheitrechter af en eindigde de wedstrijd met dezelfde stand als waar het mee begonnen was, 0-0.