Wedstrijdverslag Ulftse Boys JO19-2 – VVG 25 JO19-2

Vandaag werd de wedstrijd tussen Ulftse Boys JO19-2 en VVG 25 JO19-2 gespeeld. Ulftse Boys dat met 0 punten onderaan bungelde in de competitie en VVG dat het met 3 punten niet veel beter deed en een plaats hoger stond. Het was dus zaak om deze wedstrijd te winnen om de weg naar boven weer in te zetten. Thomas was vandaag afwezig waardoor Jan-Willem op doel stond.

De wedstrijd begon voor VVG voortvarend want na 3 minuten lag de bal al in het doel. Tom benutte een penalty nadat een verdediger van Ulftse Boys hands maakte, daarna volgde de 2-0 snel toen Sem een prima pass op Bram gaf die de bal knap meenam en de bal vervolgens beheerst in het netje schoot. Aan het einde van de eerste helft was het weer raak, opnieuw was het Bram die VVG naar een 3-0 voorsprong schoot. VVG zocht dan ook met een ruime voorsprong de kleedkamer op.

Ulftse Boys kwam gemotiveerd uit de kleedkamer en zette VVG de eerste paar minuten van de tweede helft onder druk, maar een messcherpe counter zorgde voor de 4-0 nadat opnieuw Bram de bal van een onmogelijke hoek het doel in kegelde. Ulftse Boys kon de klap nog niet verwerken of de 5-0 lag al in het doel. Bram was vandaag in bloedvorm en kon na een goede voorzet van Wessel vrij inschieten omdat de verdedigers van Ulftse Boys lagen te slapen. Na de 5-0 ontpopte de wedstrijd tot een saai schouwspel aangezien VVG het wel best vond en Ulftse Boys niet beter kon voetballen dan dat ze al deden. Toch maakte hun spits nog een doelpunt voor de eer na zwak verdedigen van VVG. Uiteindelijk floot de scheids voor het einde van de wedstrijd en nam VVG de 3 punten mee naar huis. VVG staat nu met 6 punten op een 6e plaats terwijl Ulftse Boys troosteloos onderaan blijft staan met 0 punten.

Volgende week speelt VVG de lastige uitwedstrijd bij Concordia Wehl die op een 3e plaats in de competitie staan.