Wedstrijdverslag VVG’25 JO19-1 – SP Lochem JO19-1

Zaterdag 17 maart stond de wedstrijd tegen SP Lochem op het programma. Voorafgaand aan de wedstrijd waren de verwachtingen dat het een leuke maar zware wedstrijd zou worden. De 1e helft ging gelijk op. Beide partijen kregen een grote kans. Echter wisten beide partijen niet te scoren. Een tegenvaller voor VVG vlak voor rust viel Ceriljo geblesseerd uit. Hij werd vervangen door Alexander.

Ruststand 0-0

Na rust was het VVG die het spel maakte. Dit leidde ook tot meerdere doelpunten. Maar liefst 5 maal scoorde VVG in de 2e helft. De doelpuntenmaker waren Jesse 2x, Patrick, Yoni en Alexander. Helaas kregen we ook een doelpunt tegen.

De volgende speelronde staat de wedstrijd tegen S.D.O.U.C. JO19-1 op het programma. Jullie zijn van harte welkom!