Wedstrijdverslag VV Doetinchem 1 – VVG’25 1

Na een vrij weekend stond er weer een nieuwe wedstrijd op het programma voor het eerste elftal uit Gaanderen.  Op zondag 19 november werd er gevoetbald in Doetinchem, tegen V.V. Doetinchem. Het zou een zware wedstijd worden voor de mannen uit Gaanderen. Doetinchem staat namelijk op de derde plaats en VVG moet het doen met een tiende plek. Om in de middenmoot mee te kunnen blijven doen en de aansluiting te houden moest er gewonnen worden van Doetinchem op deze zondag.

De eerste helft

In de eerste helft begon VVG niet al te sterk. Het elftal uit Gaanderen kwam er niet echt uit, V.V. Doetinchem begon beter aan de wedstrijd en kwam dan ook in de 14de minuut op 1-0 voorsprong door een kopbal uit een corner. Na dit doelpunt begon VVG langzaam aan steeds beter in de wedstrijd te komen, ze werden feller en als gevolg daar van werden er steeds meer duels gewonnen. In de 24ste minuut werd dan ook de 1-1 gescoord door Ramon Pastoor. Hij scoorde uit een corner van  Nino Monasso.  Hierna kreeg VVG de overhand in de wedstrijd en kreeg een paar keer de kans om de scoren uit te breiden naar een voorsprong, maar de kansen werden niet benut. Hierdoor gingen we met 1-1 de rust in.

Tweede helft

In de tweede helft ging het gelijk op. Er waren wat kansjes voor Doetinchem en voor VVG maar er werd nog niet gescoord. In de 57ste minuut werd de eerste wissel toegepast van VVG. De linksback Thomas werd er uitgehaald en er werd een frisse nieuwe speler voor ingebracht: Ceriljo. Vlak hierna in de 61ste minuut werd de 2-1 gescoord, VVG stond opnieuw achter. Na dit doelpunt kreeg het elftal uit Gaanderen wat meer de overhand in de wedstrijd en niet lang daarna in de 70ste minuut werd dan ook de 2-2 gescoord. Chiel kon de bal op aangeven van Roel van een afstand in de hoek schieten en Gaanderen stond weer op gelijk hoogte. In de 75ste minuut werd de 2de wissel toegepast Karsten werd er uitgehaald en de lang verwachte rentree van Donnes was daar! Hierna kwam er een rode kaart voor Doetinchem en  kwam Doetinchem met een man minder te staan. Hierdoor ging Gaanderen helaas niet beter door voetballen, vanaf de kant was het niet te zien dat Doetinchem met een man minder stond te voetballen. In de 83ste minuut werd de laatste wissel toegepast, Bashkim werd er uitgehaald en Yoni kwam voor hem het veld in. Helaas werd er dan ook in de 85ste minuut de 3-2 gescoord, een doelpunt dat verdacht veel op buitenspel leek maar de scheidsrechter wou van niks weten.

De wedstrijd eindigde in 3-2.