Wedstrijdverslag VVG ’25 JO7-1

VVG JO7-1 voetbalt zaterdag ochtend 16 maart in de vroege ochtend op eigen grond in het mooie Gaanderen. Het veld lag er strak bij dus daar kon het niet misgaan.

De eerste wedstrijd tegen Dinxperlo; onze jongens moesten nog even wakker worden. Na 5 minuten scoorde Dinxperlo de 0-1. De gezichten van onze jongens spraken boekdelen; vol gas terug het spel in. Helaas bleef het deze wedstrijd bij kansen en lukte het niet om een doelpunt te maken. Misschien geen doelpunten maar de jongens lieten wel echt een staaltje goed voetbal zien. Het samenspel was namelijk next level deze wedstrijd!

De volgende wedstrijd was tegen Varsseveld. Vorige week een gelijk spel maar wat zal er deze week gaan gebeuren? Varsseveld tikte de bal al vrij snel uit toen de wedstrijd begonnen was waardoor Milan, onze invaller van vandaag, de bal met een harde trap richting de goal wist te schoppen. Kees nam de bal mooi aan en kon er gelijk de 1-0 van maken!

Net als vorige week zijn Gaanderen en Varsseveld echt aan elkaar gewaagd. Varsseveld nam de bal mee naar de goal, er werd gepingeld, de bal werd vlak voor de goal weggetikt maar uiteindelijk kwam hij toch in het net; 1-1.

Beide teams hadden nog kansen maar door goed spel van beiden wisten de teams het op 1-1 te houden. Een terechte uitslag gezien het spelverloop.

De laatste wedstrijd is tegen Terborg. Voor de derde week op rij weten de jongens van JO7-1 de wedstrijd dik te winnen en heeft Terborg het nakijken. In de eerste 6 minuten weet Gaanderen al 3 doelpunten te scoren. Sil, Mayson en Milan tikten er alle 3 een bal in! Een regel bij het JO7 voetbal is dat er een speler uit het veld gaat als er een puntenverschil van 3 is (overigens mag de speler er weer in als het puntenverschil kleiner wordt). Aangezien het 3-0 voor VVG is wordt het spel vervolgd met 4 jongens van Gaanderen en 5 van Terborg. Dit maakt in dit geval weinig uit want in 1 van de laatste minuten weet Mayson nog een keer te scoren! Een 4-0 winst voor VVG JO7-1 met 4 spelers. Deze zaterdag hebben we verloren, gelijk gespeeld en gewonnen dus qua uitslagen kunnen we over alles meepraten.

De komende weken wordt er even niet gevoetbald door de JO7-1 aangezien de 3e periode nu afgelopen is. Natuurlijk gaan we keihard trainen om de 4e (en tevens laatste) periode weer keihard te kunnen vlammen!