Wedstrijdverslag VVG’25 1 – Spero 1

Helaas is de wedstijd tegen Spero verloren waar een gelijkspel wel verdiend was. Na een zeer teleurstellende eerste helft met veel fouten aan onze kant werd het in de 15 de minuut al 0-1 door een doelpunt van Erwin Peters van Spero waarbij onze keeper niet geheel vrijuit ging. Door het fysieke spel van Spero worden in de rust een aantal wissels doorgevoerd en dat pakte goed uit. We kwamen steeds meer aan het voetballen en creëerden mooie kansen.

In de 60e minuut werd dit spel beloond met een fantastische goal van Alexander Megens, een prachtige omhaal in de kruising. Helaas kwamen er aan het eind van de wedstrijd toch weer een aantal slordigheden en wist Spero speler Tom Helmes in de 80e minuut de winnende goal binnen te prutsen.

Volgende week zondag wacht Varsseveld op ons en hopen daar de drie punten weer mee naar Gaanderen te nemen.