Wedstrijdverslag VVG’25 1 – Vorden 1

Afgelopen zondag namen de blauw witte uit Gaanderen het op tegen de geel zwarte uit Vorden. Na 3 gelijkenspelen gaat VVG’25 het gevoel van winnen weer proberen terug te krijgen. Na het gelijkspel van vorige week is VVG zeker van handhaving in de 2e klasse. De tegenstander van deze week is nog vol in de race voor de nacompetitie naar de 1ste klasse. Bij VVG’25 sloten Ramon Roelofsen en Nout Thuis weer aan vanuit de A, ook de lang geblesseerde Roel Veldkamp sloot weer aan bij de selectie.

In de eerste helft ging het spel beide kanten op. beide teams kregen een paar kleine kansjes, maar het grote gevaar bleef nog even uit. de score op het scorebord bleef ongewijzigd en we gingen met een 0-0 de rust in.

in de tweede helft was het de ploeg uit Vorden die gevaarlijk werd door wat kleine foutjes achterin bij VVG. Keeper Jim van Santen hield de blauw witte op de been door 2 geweldige reddingen. De wedstrijd leek weer even uitgespeeld te worden met een gelijkspel, echter was dit niet het geval. Tegen het eind van de wedstrijd kreeg VVG een vrije trap op eigen helft, de bal werd lang gegooid op de pas fitte Roel Veldkamp die hem perfect verlengde waardoor Patrick Pastoor de bal tegen de touwen kon schieten 1-0!

Dit was tevens ook de eindstand en VVG kon weer met een tevreden gevoel naar Gaanderen.

We hopen u maandag 6 juni weer te kunnen zien bij de laatste thuis wedstrijd van het seizoen en de laatste competitie wedstrijd van Nick Schoenaker en Jim van Santen. Na de wedstrijd is er een afsluit feest met DJ. Graag tot dan!