Wedstrijdverslag VVG’25 1 – Witkampers 1

Aangezien trainer Lars Krabbenborg een marathon aan het lopen is, hebben vandaag Luc Epskamp en Jasper Bakker de leiding.  Door een blessure van Yannis Megens begint Karsten Wielers in de basis.

Het begin van de eerste helft is aardig. VVG heeft vooral de bal en voetbalt naar voren. In de tiende minuut resulteerde dit dan ook in de 1-0 voor VVG. Nino Monasso heeft na een goede actie de bal vrij voor zn linker, en schiet de bal met een beetje geluk via de voet van de tegenstander over de keeper heen. Daarna raken we het initiatief redelijk kwijt. Er werden veel duels verloren en liepen achter de feiten aan. Hierdoor kregen de mannen van Witkampers twee kansen in de eerste helft. Het eerste schot in de 21e minuut was ook gelijk de 1-1. Een paar een op een kansen hadden het een stuk makkelijker kunnen maken voor de rust alleen een doelpunt bleef uit.

Na de rust hetzelfde spelbeeld. VVG komt net iets sterker uit de kleedkamer en gaat op jacht na de 2-1. Dit leidt tot een aantal grote kansen voor Alexander Megens maar met een beetje pech, twee keer net niet. Een kwartier na rust viel dan toch de 2-1, een goede loopactie en voorzet van Ramon Pastoor, werd binnengegleden door Karsten Wielers. Daarna is het vooral de voorsprong verdedigen en in een uitval hopen op de 3-1. Dit doelpunt komt er na een actie van Roel Veldkamp, waarbij die welgeteld een halve minuut niet van de bal te krijgen is. Hij krijgt de bal bij Roy, die hem vervolgens op zijn beurt breed speelt op Ramon, en die hoeft hem alleen nog maar tegendraads in te schieten. 3-1. Moeizame pot maar wel 15 uit 5. Tot over twee weken.