Nieuws

Wedstrijdverslag VVG’25 – OVC’85

Op een mooie zaterdagmiddag ná het maken van een ‘Coronaproof’ teamfoto werd er om 17:30 uur afgetrapt voor wat alweer de laatste bekerwedstrijd van dit seizoen zou worden. Na twee verliespartijen tegen respectievelijk NEC en SC Bemmel was dit een uitgelezen mogelijkheid om enige sportieve revanche te nemen.

Onder leiding van de prima fluitende Dhr. Michelbrink duurde het niet lang alvorens de blauwwitten op 1-0 tegen de touwen schoot. Na een flitsende combinatie via het midden via Zaki en Megens werd R. Pastoor alleen voor de keeper gezet en was het slechts nog een kwestie van de bal langs de keeper te krijgen. Hierna leek OVC wat meer grip te krijgen op het spel waarbij zij probeerde met snelle counters de verdediging van VVG onder druk te zetten. VVG hield goed stand en wist het spel weer naar zich toe te trekken. OVC probeerde daar een spelwijze tegenover te stellen waarbij hoog druk werd gezet door de laatste linie. Y. Bouwman had dit goed in de gaten en wist met een fantastische pass Y. Megens alleen voor de goal te zetten alwaar hij prima zijn afgetrainde torso inzette om de bal voor zich te veroveren. De 2-0 was een feit.

Na de rust was het van het zelfde laken een pak. De mannen uit Gaanderen zette op de juiste momenten druk en wist zo al gauw een mooie onderschepping te verrichten in het centrum om daarmee via A. Megens zijn tweelingbroer Y. Megens te bereiken. Na een mooie individuele actie hield hij het overzicht en wist R. Pastoor op zijn wenken te bedienen, 3-0. Bij OVC knakte er iets op dat moment terwijl zij aan de andere kant probeerde om met vlagen goed voetbal VVG onder druk te zetten. VVG liet zich niet het kaas van het brood eten.
Via een mooie combinatie via C. Derksen en R. Veldkamp werd laatstgenoemde de diepte in gestuurd. Ook hij wist zich met een mooie individuele actie het zestienmetergebied van OVC binnen te dringen. Door een mooie loopactie van R. Pastoor werd de inkomende P. Pastoor vrij gespeeld om vanaf een meter of elf de bal onberispelijk langs de keeper te plaatsen, 4-0. De 5-0 was nagenoeg een kopie van de vorige goal. Door een goede actie en sterk gebruik maken van het lichaam wist R. Veldkamp de ingelopen R. Pastoor te bereiken. Voor hem was het inmiddels een koud kunstje om zijn derde goal van de dag te maken.

 

Het was mooi om te zien hoe VVG druk bleef zetten om de tegenstander. Dit werd bekroont met uiteindelijk de 6-0. B. Leuverink, terug van een wekenlange blessure, wist met een mooie actie zichzelf vrij te spelen. Alsof het niets voorstelde schoof hij met zijn chocoladebeen de bal achter de keeper te plaatsen.
Al met al bleek het een mooie sportieve revanche te zijn en een mooie generale repetitie voor de competitie. Volgende week staat VVG’25 – Varsseveld op de planning. Voor de blauwwitten wederom een moment om geschiedenis te schrijven met zijn eerste wedstrijd ooit in de tweede klasse. De mannen uit Gaanderen staan er goed op en hebben gaan voor een mooi resultaat volgende week.

Supporters bedankt voor de ondersteuning vandaag en hopelijk tot volgende week!

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024