Nieuws

WERKZAAMHEDEN MULTI FUNCTIONELE ACCOMODATIE GAANDEREN

WAAR EN WANNEER ZIJN DE WERKZAAMHEDEN

Op maandag 12 juni zijn we gestart met de afbouw van de openbare ruimte rondom de Multi Functionele Accommodatie (MFA) te Gaanderen. Er wordt een fietsverbinding aangelegd tussen de Watertapweg, via de Pol naar de Lange Huitinkstraat. Tevens gaan we aanpassingen doen op het plein voor de Pol. Middels deze brief willen wij u hierop attenderen.

BEREIKBAARHEID

Op maandag 18 september gaan we de drempel aanleggen in de toegangsweg. De werkzaamheden duren ca 5 dagen. Tijdens de werkzaamheden is de achterzijde van De Pol niet voor gemotoriseerd verkeer bereikbaar.
Uw woning/accommodatie blijft te allen tijde bereikbaar.

UW VEILIGHEID

Uiteraard wordt aan uw veiligheid gedacht door waarschuwingen en afzettingen. Neemt u deze in acht. Betreding van het werkterrein is niet toegestaan, tenzij anders overeengekomen met Dusseldorp. Hulpdiensten zijn op de hoogte van onze werkzaamheden en wijzigingen ten behoeve van de bereikbaarheid.

CONTACT MET ONS, DUSSELDORP INFRA, SLOOP EN MILIEUTECHNIEK

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek. Voor vragen kunt u de uitvoerder van Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek persoonlijk benaderen. De uitvoerder is Richard Stortelder, tel 06-53151410, e-mail r.stortelder@dusseldorp.nu

WIJ DANK U HARTELIJK VOOR UW BEGRIP EN MEDEWERKING.

Brief van Dusseldorp (pdf)

 

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijdverslag 29 mei 2023 I VVG´25 1 – S.D.O.U.C 1 (3-0)

01 juni 2023

Steun onze club!

01 juni 2023

Balsponsor VVG’25 1 – SDOUC 1: Physique – Sport en Gezondheidscentrum in Terborg

28 mei 2023

VVG’25 1 wint in Tiel van Theole (0-3) en plaatst zich hiermee voor plek nacompetitie 1e klasse!

23 mei 2023