Zakelijke overwinning tegen Ruurlo.

Na het gelijkspel van vorige week tegen Doetinchem pakt VVG’25 weer 3 punten tegen een verdedigend ingesteld Ruurlo.

Op een vooral koud Sportpark de Pol werd er iets over tweeën afgetrapt, na de goal van pupil van de week Bas Kuipers van de Jo7-2 klonk het beginsignaal van scheidsrechter Welbers.
Het werd vrijwel meteen duidelijk dat de equipe uit Ruurlo naar Gaanderen was gekomen om te verdedigen en hoopte op spaarzame uitvallen veroorzaakt door fouten in de Gaanderense opbouw. Nadat wij enige ‘kansjes’ onbenut hadden gelaten tikte A. Megens binnen na een doorschietende corner van Monasso. Vlak voor rust kreeg dezelfde Monasso een grote mogelijkheid op de 2-0 maar de bal viel helaas net niet helemaal goed.
De tweede helft hetzelfde beeld waar VVG’25 het moest blijven zoeken in vlot combinatie spel om zo door de Ruurlose verdediging heen te spelen. Nadat het lang 1-0 bleef en het uitkijken was voor dat ene kansje voor Ruurlo viel uiteindelijk de 2-0 na een goede pass van Monasso zette Y. Megens goed door langs de achterlijn en kon R. Pastoor binnen tikken.

VVG’25 wint met wel geteld 0 schoten op goal tegen en houdt voor de 5e keer dit seizoen de pot dicht. Het was qua amusement niet de mooiste wedstrijd maar de wedstrijd werd wel zakelijk over de streep getrokken. Wij danken de aanwezige supporters voor hun steun en hopen u volgende week allen in Zeddam te zien, om 14:00 trappen de blauw witten af tegen vv Montferland.