Nieuws

⚽️ JO7-2 speelt gelijk, verliest en wint in Zeddam ⚽️

Zaterdag stonden er wederom 3 wedstrijden op het programma. We trapten af tegen Ulft om 09.00 uur op het mooie kunstgrasveldje van Zeddam. Ulftse Boys was inderdaad dezelfde tegenstander als vorige week waarin iedereen zich die snelle buitenspelers herinnerden! Toch wisten ze ons opnieuw te verrassen en kwamen we snel op achterstand. We waren allemaal niet zo scherp waardoor we moeilijk in ons eigen spel kwamen. Gelukkig kregen we het toch voor elkaar om te scoren en werd het 2-2.

Daarna speelden we tegen DCS. We kregen maar geen grip op de tegenstanders waardoor we met 4-2 verloren. De laatste wedstrijd was tegen vv Montferland. Iedereen bleef positief en we gingen vol energie voor de winst! Dit lukte! Het druk zetten op de tegenstander ging lekker. We speelden continue op de helft van Montferland waardoor we deze wedstrijd winnend afsloten. Door het stralende zonnetje, was het echt een prachtige dag om te voetballen!

Met 4 punten in onze tassen gingen we weer richting Gaanderen. Volgende week spelen we thuis! De eerste wedstrijd begint al om 08.30 uur dus hopen jullie daar te zien!

HET LAATSTE NIEUWS

Van Zaalvoetbal naar Futsal

31 maart 2024

Verslag Varsseveld – VVG ’25

28 maart 2024

VVG ’25 1 Heren wint de kraker bij SC Varsseveld!

24 maart 2024

Voetballen bij De Graafschap in de meivakantie?

23 maart 2024