Nieuws

⚽️ JO7-2 speelt overtuigend en wint met ruime cijfers⚽️

Vandaag speelden we thuis! Wat leuk om te zien dat zoveel mensen kwamen kijken. JO7-1 moest ook thuis en speelden op het veld naast ons! Wat een feest!

Om 08.30 uur trapten we af tegen Ulftse boys! Dezelfde tegenstander als vorige week. Wederom kwamen we beide sterk uit de startblokken. We hadden direct grip op de wedstrijd en kwamen al snel op voorsprong. Door een prachtige solo kwam namelijk de 0-1 op het scorebord. We bleven de gehele wedstrijd aanvallen waardoor de bal nauwelijks op onze eigen helft belande. Eindstand 0-3 winst!

Daarna moesten we tegen SJO MEC JO7-1. We bleven aanvallen en mede door de steun van het publiek, viel er al binnen 1 minuut het eerste doelpunt van de wedstrijd. 1-0 voor! SJO MEC JO7-1 was niet scherp waardoor we er redelijk gemakkelijk doorheen konden komen. Een ruime 6-0 overwinning was de eindstand na het laatste fluitsignaal van onze arbiter T. Massop. Onder het genot van een heerlijk glaasje ranja, hielden we tevens de tactische bespreking voor de laatste wedstrijd. Als we die zouden winnen, bleven alle punten in Gaanderen!

Om 09.10 begonnen we tegen SJO MEC JO7-2. We begonnen niet zo scherp; we kwamen er moelijk doorheen en de eerste 5 minuten was het letterlijk allemaal op een kluitje.

Gelukkig kwam het gevoel langzaam terug waardoor we alsnog met 1-4 konden winnen! Dit betekent 9 punten en slechts 1 tegendoelpunt! Wauw wat een statistieken!

Samengevat: ze hebben geweldig gespeeld en we hebben allemaal, onder het genot van een AAtje, nagenoten in de kantine! Hiervoor dank aan onze sponsor Massop Bouw!

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024