Nieuws

⚽️ VVG JO7-2 pakt de volle winst ⚽️

Vandaag mochten we om 08.30 uur aftrappen op sportpark ‘t Oerseveld in Ulft. De eerste wedstrijd was tegen Dinxperlo JO7-1. Een bekende tegenstander uit de 1e fase. Wauw, wat vlogen we uit de startblokken! Heel erg geconcentreerd en compact werd er direct door alle spelers van VVG druk gezet. Hierdoor kwamen we binnen 2 minuten al op een dik verdiende 1-0 voorsprong. Dinxperlo kwam hierdoor eigenlijk de gehele wedstrijd niet in hun spel. We bleven aanvallen met helaas alleen maar knallende geluiden als resultaat omdat de bal meerdere keren op zowel de paal als de lat, uiteenspatte. Af en toe werd Dinxperlo wel gevaarlijk in een verrassende counter maar onze verdediging stond als een huis! 1-0 bleek ook de eindstand en dit was dik verdiend.

Daarna moesten direct tegen Ulft! Een lastige tegenstander met vooral 1 hele grote, sterke speler. Wij waren wederom aanvallend aan het voetballen. Het werd snel 1-0. Vervolgens ging het op en neer. 1-1 , daarna 2-1 voor en direct weer 2-2. Toch weer 3-2 voor maar opnieuw werd de gelijkmaker gescoord, 3-3. We besloten om met 2 man continue die sterke speler te dekken zodra ze in balbezit zouden zijn. Dit had effect! We kregen meer grip en wonnen met een dikverdiende 5-3 voorsprong!

Wat een prachtige ochtend en vooral trots dat alle spelers ook echt zowel aanvallende als verdedigende dingen hebben laten zien. Ze hebben keihard gewerkt!

Volgende week spelen we om 08.30 uur thuis. Er zijn nog enkele stoeltjes beschikbaar op sportpark de Pol in Gaanderen dus hopelijk zien we jullie dan!

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024